Megijedtem anyum reakciójától. Vélemény? Többi lent
Szóval 14 és vagyok és anyuval beszélgetünk a szexről. (4 hónapja van barátom) és azt mondta ,hogy szóljak ha eljutunk a szexig mert akkor elmegyünk tablettát íratni! és,hogy neki nyugodtan elmondhatok mindig mindent! hát..nem kicsit lepődtem meg:O
szerintetek normális ez a reakció?? ez olyan mintha ezt mondaná : "Nyugodtan szexelj lányom" Vélemény??
Örülj neki, hogy ilyen anyukád van! Enyém is ilyen, de én vártam 16 éves koromig a szexel.
Viszont 14 évesen ne szedj gyógyszert, inkább óvszer.
nem tom csak ez olyan fura..:S
am meg azért akarja hogy inkább gyógyszert szedjek mert az állítólag jobban véd mint az óvszer
ja meg kíokitott hogy olyasmit ne engedjek hogy óvszer nélkül és majd időbe kiveszi..(mintha nem tudtam volna)
De 14 évesen károsabb az egészségedre a tabletta. Meg tudtommal fel se írják. Az óvszer pedig csak akkor nem véd rendesen ha nem jól használják. Nekem 3.5 év alatt egyszer se szakadt ki.
Anyukád legalább gondol rád, értékeld. :)
Egyrészt igaza van, mert legalább nem a háta mögött, védekezés nélkül csinálod.
Másrészt meg iszonyatosan buta és tájékozatlan, ha a 14 éves lányának tablettát akar íratni. Ilyen korban nem ajánlott. Tönkreteheti a hormonrendszered. Aztán lehet sohasem lesz belőle nagymama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!