Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Megijedtem anyum reakciójától....

Megijedtem anyum reakciójától. Vélemény? Többi lent

Figyelt kérdés

Szóval 14 és vagyok és anyuval beszélgetünk a szexről. (4 hónapja van barátom) és azt mondta ,hogy szóljak ha eljutunk a szexig mert akkor elmegyünk tablettát íratni! és,hogy neki nyugodtan elmondhatok mindig mindent! hát..nem kicsit lepődtem meg:O

szerintetek normális ez a reakció?? ez olyan mintha ezt mondaná : "Nyugodtan szexelj lányom" Vélemény??

2011. márc. 23. 21:25
1 2 3
 21/26 Dorci.1991 válasza:
14 évesen fogamzásgátló tabletta...Csak gratulálni tudok anyudnak...:D
2011. márc. 24. 19:18
 22/26 anonim ***** válasza:
én anyum is ezt mondta nekem... lehethogy csak nem szeretné, hogy ne védekezzetek, és azért mondta, hogy inkább szólj neki, minthogy baba legyen belőle:)
2011. márc. 24. 19:32
 23/26 anonim ***** válasza:
Hát vicces :D vannak ilyen anyák. én 16 vagyok és 3 hónapja van barátom és anyám azt mondta h vett gumit de nem mondja meg hova tette XD ez milyen? XD am nekem si azt mondta h mondjam meg neki ha dugni akarunk :D hát sajna szegény lemaradt a nagy bejentésről XD
2011. márc. 24. 19:48
 24/26 anonim válasza:

Hát... én nem ismerem az anyukádat , de ha az enyém ezt mondaná akkor azt azért mondaná hogy megtudja hogy mikor akarom elveszteni. De lehet hogy a te anyukádban nincs ilyen

ˇszándékˇ és örülj neki , hogy ilyen jófej :D

2011. márc. 25. 19:37
 25/26 anonim válasza:
Az előttem szólókhoz csak annyit tennék hozzá, hogy nekem már szakadt ki gumi, és az eseményutáni sokkal károsabb, mint a fogamzásgátló, ahogy az abortusz is.... A reakció normális, modern anyukára vall :D és attól, hogy ezt mondta, még nem szólított fel, ha meg akarsz, akkor szíved joga, elég idős vagy hozzá.
2011. máj. 2. 20:02
 26/26 anonim válasza:
azóta hogy állsz? :D
2016. jan. 10. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!