Szombaton próbálkoztunk a szüzességem elvesztésével, de nagyon fájt és megijedtem. Ma reggelre megjött -csak a jövő hét közepén kellett volna megjönnie- ez természetes? Minden próbálkozás után meg fog jönni?
Két lehetőség van: az egyik, hogy nem vagy szűz (ez attól függ, hogy átszakadt-e a szűzhártyád), és akkor a seb vérzik, és nem megjött; a másik meg, hogy ettől teljesen függetlenül jött meg hamarabb a menzeszed.
Nem tudom előtte önkielégítettél-e, de ha nem, akkor a hormonok miatt is lehet, hogy hamarabb jött meg. Vagy ha megijedtél, akkor az idegességtől. Rengeteg oka lehet, de az, hogy próbálkoztatok nincs közte.
És hogy ne fájjon legközelebb: ne görcsölj rá, csak akkor csináljátok, ha már el tudsz lazulni. :)
A szüzesség elvesztése nem egyenlő a szűzhártya szakadásával XD Akkor mégis a pasik hogyan veszítenék el? Nekik nincs szűzhártyájuk. Meg ha egy csaj szűzhártyája elszakad lovaglás vagy gimnasztika közben, az most elveszítette a szüzességét? Erős fogalmi zavarok vannak itt :D
Csakhogymár tisztázzuk, szüzességet akkor veszít el valaki ha egyik félként részt vesz szexuális aktusban, azaz a férfi pénisze a nő hüvelyébe hatol (most maradjunk normál, heteroszexuális eseteknél, de aki akar az behelyettesíthet mást XD).
Az erős fájdalmadra három magyarázati lehetőség van:
1.) egészséges, normális vagy, csak túlreagáltad, vagy nem voltál beindulva eléggé (nem voltál elég síkos)
2.) amennyiben voltak korábban tamponfelhelyezési vagy kivevési problémáid, lehet, hogy a szűzhártyád volt kiterjedtebb, zártabb mint a normál (vagy még az is, nem tudom sikerült-e a behatolás), ezt érdemes megnézetni orvossal, főleg ha nem sikerült a behatolás mert esetleg abbahagytátok a fájdalmad miatt (ettől függetlenül keletkezhetett seb a szűzhártyán)
3.) vaginizmus, azaz pszichésen féltél a behatolástól, és begörcsöltek az izmaid, ezt szexuálpszichológus tudja gyógyítani, de itt is fizikailag rendben vagy
a vérzés lehet szakadástól a szűzhártyán vagy attól, hogy előbb jött a menszeszed, ezt mi nem tudjuk megmondani így
11:56 vagyok még
azért is elleneztem annyira a szüzesség elvesztése = szűzhártya szakadásával, mert rengeteg nőnek egyáltalán nem szakad el az első vagy többedik alkalom után ha tágulékony
meg függ a partnerük méretétől és óvatosságától is XD akkor most ők szüzek még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!