Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Őrülten szeretem és kívánom....

Őrülten szeretem és kívánom. Totál felizgulok tőle. Jövő héten lesz egy fesztiválféle, ott ha félrevonulnánk? Vagy a tiszapart, az iszonyatosan romantikus éjjel. Egyáltalán hol szereti a paik az 1. t?

Figyelt kérdés
14éves vagyok,a barátom 18.Mind2en szüzek vunk.A szüleim nem tudnak a kapcsolatomról,biztos tiltanának tőle.De még friss a kapcsolat:1hónapos
2008. júl. 12. 16:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%
Wow.Szerintem az első alkalmat nem így kéne...na meg nem feltétlenül 1 hónap után, mert ő már idősebb, lehet hogy csak kihasználna...1hónap alatt nem hiszem, hogy annyira kiismerhetted volna, hogy ennyire megbízz benne.Főleg, hogy a szüleid sem tudnak az egészről.Inkább várj még ezzel, akármennyire is kívánod őt.Nem azt mondom, hogy fiatal vagy a szexhez (na jó...viszonylag az vagy) de ha lelkileg felkészültél és tényleg annyira szeretitek egymást, hajrá, de ne 1 hónap után.Én 15 vagyok, a barátom 19, 1éve vagyunk együtt, és mi 11 hónapot vártunk vele, pedig elötte is ugyanúgy megbíztunk egymásban, szerelmesek vagyunk.Eleinte én is úgy éreztem, hogy fuu "nem birom tovább, annyira kívánom"..de aztán mégis 11 hónapot vártunk mindketten, és örülök neki,mert tényleg lelkileg is elérkezett az idő számomra.Mondjuk az a mai világban nagy szó, hogy a barátod 18 évesen szűz.Én legalább is ezt becsülöm az én barátomban, hogy 19évesen is az volt.És legalább tényleg szerelemmel fűtve történt meg a dolog...Inkább várjatok még ezzel szerintem, és nem lesz akkora csalódás, ha mondjuk a 2. hónap után szakítotok vmiért...
2008. júl. 12. 17:07
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ja meg szerintem nem túl kényelmes dolog tiszaparton...éjjel pláne nem, kitudja milyen bogarak vannak ott, tele van szúnyoggal az egész(mivel vízpart..)Meg fesztivál..az milyen ciki lenne már, mondjuk ha ti épp akcióztok ott a sötétben, erre vmi részeg mellettetek 2méterrel rókázik..alapból a helyszínt sem tartom jó ötletnek, a többit meg elöbb elmondtam. 1. válaszoló
2008. júl. 12. 17:11
 3/15 anonim ***** válasza:
80%

kik azok a "paik"?

hát ha szüzek "vuktok" akkor szerintem nem ez lenne az ideális helyszín, ugyanis ha csak kicsit is isztok lehet megfeledkeztek a védekezésről

a "mind2en"-t úgy érted, hogy mindkéten vagy mindkettően?

lehet lepontozni azért mert már több az ilyen szavakat használó tini, mint a normális ember... kösz

2008. júl. 12. 17:50
 4/15 anonim ***** válasza:
17%

A pasinak tökmind1 szerintem csak megkapjon :P

1 hónap és még nem voltatok együtt? Épp itt az ideje.

Első kommentelőnek: nem házasodni megy hanem kapcsolata van. És kapcsolat pedig nincs szex nélkül.

2008. júl. 12. 18:50
 5/15 anonim ***** válasza:
80%
Örülök, hogy ilyen őszinte vagy.Normális esetben, teljesen igazad lenne, de 14évesen szerintem még azért nem a szex a kapcsolat lényege.Ez az én véleményem.Ez van, és szerintem a legtöbben ezzel így vannak.Az egy dolog, hogy huszonéveseknél normális dolog, hogy 1hónap után már szex, vagy már annál is hamarabb.De azért 14évesen álljon meg a menet..Végülis olyan jó dolog piásan elveszíteni a szüzességünket, vízparton, egy fesztivál alatt, és uténa az az abortusz is nagyon élvezetes lesz.Hmm...csak gratulálni tudok az ilyen embereknek.
2008. júl. 12. 19:03
 6/15 anonim ***** válasza:
68%
1 szóval se mondtam, hogy úgy kell elveszíteni. Olvasd el a kérdés első 2 mondatát. Ha ez tényleg így van, akkor mi a retkes francnak várjanak vele? Örülni kéne, hogy egymásra talált 2 fiatal emberke, akik kölcsönösen vonzódnak egymáshoz és már 1 hónapja együtt vannak. Szerintem otthon párnák között, a lányka alatt lepedővel lenne a legalkalmasabb elveszíteni. És csináljátok is! Fiatalok vagytok, élvezzétek amíg lehet.
2008. júl. 12. 19:12
 7/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ne a fesztiválon, hanem utána, egyikőtöknél :) Egy hónap után nem tartom jó ötletnek a szexet, picit még várni kellene vele. Tudom, nehéz, de én is tudtam még két évet várni, felfogtam a dolgok súlyát, 16 évesen vesztettem el, pedig sokkal korábban is lehetett volna rá alkalmam...
2008. júl. 12. 20:21
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
szerintem,meg varj vele,en 15vagyok fium 19 en is nagyon bevagyok zsongva,de nem leszek olyan hulye hogy lefekudjek vele,hisz meg gyerek vagyok tojashely a seggemmen..nem veletlen hogy kiakadnanak a szuleid,hiszen egy 19 eves srac tenyleg eleg idos egy magunk koru lanyhoz,es ha anyud nem orulne neki annak biztos oka van hidd el,es ha te szerinted se orulne akkor te is tudod nagyon jol ,hogy a fiu csak azt akarja,ha meg nem akkor is varjatok,vagy legalabbis ne fesztivalon vagy aprton csinaljatok akarmennyire is belsztek ruga... lehet hogy megfogod banni,es akkor mar nem lehet visszaforditani!vigyazz magadra,s ne csinalj olyat amit nem kellene,inkabb szolj szuleidnek,es hagyd hogy had bizzanak elobb ok meg benne,es ha mar anyud is azt mondja hogy ez igen le a kalappal a srac elott,akkor mar mehet a menet.a fium es en koztem is van 4ev o is 19 eves es anyum megis megbizik mindkettonkben,mert latja hogy rendes srac!
2008. júl. 12. 20:55
 9/15 anonim válasza:
1 Hónap?!!Szerintem kevés+!Várjatok még!Könnyen megkap könnyen elhagy!
2008. júl. 13. 10:29
 10/15 A kérdező kommentje:
Kösz a tanácsokat!Főleg azoknak akik jót irtak,pl egyikünknél.....köce!Ja am meg nem tehetek róla,h vlkinek baja van a mai fiatalok beszéd- és írásmódjávalXD
2008. júl. 13. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!