Őrülten szeretem és kívánom. Totál felizgulok tőle. Jövő héten lesz egy fesztiválféle, ott ha félrevonulnánk? Vagy a tiszapart, az iszonyatosan romantikus éjjel. Egyáltalán hol szereti a paik az 1. t?
Figyelt kérdés
14éves vagyok,a barátom 18.Mind2en szüzek vunk.A szüleim nem tudnak a kapcsolatomról,biztos tiltanának tőle.De még friss a kapcsolat:1hónapos2008. júl. 12. 16:53
11/15 A kérdező kommentje:
Legfőképpen a 6.válaszadónak:D
2008. júl. 13. 15:27
12/15 A kérdező kommentje:
Irjatok még tippeket,tanácsokat!p u c c
2008. júl. 14. 14:10
13/15 anonim válasza:
A hatodik? Arra gondolsz, hogy ne a fesztiválon, hanem utána, és egy picit még várni kellene vele. Meg hogy én is tudtam még 2 évet várni pedig már sok alkalmam lett volna rá?
Akkor az én voltam és szívesen, ha nem, akkor meg semmi :D
14/15 anonim válasza:
Hát a korkülömbség elég nagy...persze ez késöbb nem számít de most, hogy ő már papíron felnőtt te meg gyerek az nem a legjobb...
Amúgy nem a szabad ég alatt valami eldugott padon kéne megtenni, miféle r*banc tesz ilyesmit? Talán aki már a századikkal csinálja ezredszer...de az első...hát
Amúgyis nagyon hülyén hangzik, hogy már 14 éves gyerekként elveszteted...
15/15 anonim válasza:
Megaztán 1 hónap? Azért az durva...tehát az ember minimum 1 éve ismerje akivel először lefekszik és minimum 4 hónapja legyenek együtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!