Péntek este próbálkoztunk először a barátommal, de rettenetesen fájt, és nagyon szűk voltam. Megpróbálta az ujjával először, de az is fájt. Vérezni nem véreztem, viszont ma éjjel "vérezni" kezdtem. Nagyon gyengén. De. Ez normális?
sztem estére elmuli semmi gond
de legközelebb lazán és pettingeljetek előtte sokat és ujjazzon meg az kell és simogasson meg ott a farkával is nmee kell mindjárt egyből bedugni szép lassan csak nyugodtan az elsőt
aztán majd később lehet neki fogtok majd egymásnak ugrani és se perc alatt bent lesz dee az elsőt lassan nyugodtan
mint mikor a biciklizni elkezdtél
ja és ird majd meg hogy mijen volt
szoval lassan tegye be ovatosan ahogy tee engeded be őtet
Talán mert nem csak az első aktus előtt kéne pettingelni... Több hónapos "felkészülés" után nagy valószínűséggel nem volna ilyen probléma. Ismernétek egymás szokásait, erogén zónáit. És mondjuk hozzászokna a hüvelyed az ujjazáshoz...
Szüzesség elvesztése után jelentkezhet vérzés. Hamarabb vagy később is megjöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!