Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú ismerősöm éjjel szerelmet vallott nekem facebook-on. Állítólag részeg volt, de csak az igazat írta. Nekem még csak nem is tetszik, de nem tudom mit írjak neki, hogy ne én legyek a k*csög (? )
Úgy gondolom bármit írok neki, akkor is én leszek maja a szemét. És látom magam előtt, hogy a barátai nyugtatgatják majd: "találsz jobbat ennél a hülye p*csánál" stb.
Ennek ellenére muszáj neki valamit írnom. Szerintetek mit kéne?
Egyszerűen mondd meg neki: Ne haragudj nem tetszel nekem, de ennek ellenére beszélhetünk akármikor... Ettől szerintem nem leszel k*csög
18/L
11:28
Ha nem válaszolna neki, pontosan akkor lenne ő a szemét
11:28
Te mit éreznél, ha neked nem válaszolnának? De most őszintén... Sokkal rosszabb bizonytalannak lenni, mint biztosan tudni azt, hogy nem kellesz neki
Ha nem akarsz köcsög lenni, akkor gyere össze vele.
Olyan hülyeség, h "ne én legyek a k.csög"... Logikus, hogy te leszel az, de ez természetes. Ha téged koptatna le egy srác, a te barátaid is szidnák, hogy te jobban érezd magad. Ettől ne érezd rosszul magad szerintem. Ennyire számít, hogy mit mondanak a srác barátai?
Írd meg neki, hogy csak barátként tekintesz rá.
61%-os te meg hagyd már ezt a minden a külső dolgot. És ezt férfiként mondom. Sokkal sokkal többet számít a belső a lányoknak, az hogy mennyire vagy férfias. A nőknek nem számít annyit a külső mint a férfiaknak.
12:32-nek igaza van:)
61%-os, nagyon elégedetlen lehetsz magaddal.
Én meglehetősen válogatós vagyok pasi téren, de volt olyan barátom, aki nem volt egy adonisz (mondjuk ez annyiból volt rossz, hogy hasonlítgatta magát a többi sráchoz, akihez "közöm volt"), de totál beleestem, mert humoros volt, férfias, laza, stb.:)
Egyébként is a férfiak azok, akiktől mást sem hallasz, csak azt, hogy "nagy mell, szép segg, nullhas, stb.". Miután még a legigénytelenebb srácnak is ilyen igényei vannak, nem kellene csodálkozni, hogy a lányok is magasra teszik a lécet:)
"Sokkal sokkal többet számít a belső a lányoknak, az hogy mennyire vagy férfias. A nőknek nem számít annyit a külső mint a férfiaknak."
Ez nem a humor kategória :)
"Egyébként is a férfiak azok, akiktől mást sem hallasz, csak azt, hogy "nagy mell, szép segg, nullhas, stb."."
Mert ha egy férfinek ezek a fontosak, akkor be is vallja, de nők közül szinte senki nem vallja be, h neki az a fontos, h legyen magas, jóképű, izmos a pasi. Egyébként meg érdekes, h csak a gyikon lehet olyan lányokkal találkozni, akik nem jól kinéző pasival jöttek össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!