Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Megijedtem anyum reakciójától....

Megijedtem anyum reakciójától. Vélemény? Többi lent

Figyelt kérdés

Szóval 14 és vagyok és anyuval beszélgetünk a szexről. (4 hónapja van barátom) és azt mondta ,hogy szóljak ha eljutunk a szexig mert akkor elmegyünk tablettát íratni! és,hogy neki nyugodtan elmondhatok mindig mindent! hát..nem kicsit lepődtem meg:O

szerintetek normális ez a reakció?? ez olyan mintha ezt mondaná : "Nyugodtan szexelj lányom" Vélemény??

2011. márc. 23. 21:25
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
100%

A tablettához talán még kicsit fiatal vagy, de anyukád jól gondolja. Inkább irasson fel bogyót mint hogy 14 évesen pottyants neki egy unokát.

Amúgy az én anyukám is ilyen volt anno, csak én 16 voltam. Abban a pillnatban elvitt orvoshoz, hogy lett egy barátom. Utána már szinte hetente kérdezte, hogy na és? hogy álltok? Eleinte nekem is fura volt, de jó volt, hogy elmondhattam valakinek, mert a legjobb barátnőm eléggé prűd ilyen témában. A mai napig segít, ha valami gondom van szexuális téren. nagyon örülök hogy ilyen.

Viszont ha apám megtudná hogy nem vagyok szűz tuti kinyírna :'D

2011. márc. 23. 23:14
 12/26 A kérdező kommentje:
hány éves vagy most?:D
2011. márc. 23. 23:15
 13/26 anonim válasza:
18 :D
2011. márc. 23. 23:22
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Azért a védekezésre nem csak a bogyó van. És bizony egy 14 éves lánynál nagyobb károkat okozhat a fogamzásgátló, mint egy abortusz.

Használjatok óvszert, ha szexelni akartok!!!!

2011. márc. 23. 23:27
 15/26 A kérdező kommentje:

18 évesen mi köze hozzá apáádnak hogy szűz vagy-e?:O:D

én se akarok gyógyszert majd rá ér szerintem 16-17 elkezdeni szedni :D

2011. márc. 23. 23:30
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Inkább 17-18, ha nem akarsz magaddal kicseszni.
2011. márc. 23. 23:34
 17/26 anonim ***** válasza:
82%

Sztem ez jó hozzáállás. Inkább ez mint h idő előtt terhes legyél mert nem lehet hozzá fordulni. Az én anyám is ilyen. Felnevelt engem =feltételezte h jól :D) majd mikor az első csajt vittem haza részegen meglepődött, mikor egyszerre több csajjal állítottam haza, akkor még jobban meglepődött, és mikor megtudta h kb. fél év alatt akikkel 1-1 éjjel hazatévedtem 1nek sem tudtam a nevét sem, akkor lepődött meg talán legjobban. XD Így aztán mikor húgom hasonló korba lépett, jött az első pasis dolog, anyu is rögtön felajánlotta neki h láttam a bátyád miatt milyenek a mai fiatal lányok, és én még nem akarok nagyszülő lenni, úgyh mikor úgy gondolod kell, szólsz és megyünk tablettát iratni. Sztem ez teljesen jó hozzáállás. Bár kicsit zavart h mikor én vittem haza életemben először csajt akkor még ki volt bukva h h képzelem h több hónapos járás után ott akarom h aludjon velem...na de gyorsan elértem h változzon a véleménye. :D Lényeg h örülj neki h ilyen megértő veled, sztem ennél jobban nem járhatnál.

"életművész"

2011. márc. 23. 23:57
 18/26 anonim válasza:
100%

Hát a tablettát igaz, hogy felírják 14 éves kortól, de nagyon erősen nem ajánlott. Elég sok nem kívánt dolgot eredményezhet, pláne hogy még erősen fejlődésben vagy. Mellesleg szerintem 4 hónap járás után, pláne 14 évesen, én még jócskán várnék a dolgokkal. Emlékszem, mennyi mindent csináltunk mi is, mielőtt nem feküdtünk le egymással. :) Szép volt, jó volt, és még most is jó. :D Csak a helyzet változott.

23:14

Pedig gondolom édesapád sem volt szent.

Életművész:

Ember, tied a hét díja. :D

2011. márc. 24. 00:59
 19/26 anonim ***** válasza:
Ebben most mi a rossz? Anyukád is biztosan tudja, hogy 14 év felett kölcsönös beleegyezéssel nem bünteti a törvény sem a szexet, és gondolja, hogy Te is kipróbálod. Akkor meg már inkább védekezz.
2011. márc. 24. 07:33
 20/26 anonim válasza:

de jó fej anyukád van :D

mi még ilyenről soha nem beszéltünk, de már nem vagyok szűz 14 éves voltam mikor elvesztettem, azóta szinte minden hónapba legalább egyszer vagyok egy pasival

anyukámék semmit nem tudnak erről xD meg is ölnének xD

de jobban örülnék ha ilyen lenne mint a tied

2011. márc. 24. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!