14 és fél éves vagyok, szeretem a barátom és ő is engem és el szeretném veszíteni. A pénisze viszont nagyon vastagnak tűnik és megijedtem. Mit tegyek?
Ha még kétség van benned, és van, akkor még ne tedd meg. Tudom, érdekel, vonzz, de még nincs itt az ideje. Én is így voltam, vártam 16 éves koromig, mikor már tudtam, hogy nem fogom megbánni, és nem is bántam a mai napig(29 vagyok)
A pénisze be fog férni, a lényeg, az izgalom, a nedvesség és az óvatosság. De előtte jobban jártok, ha az ujjával szoktat hozzá, egyel, kettővel, hárommal, és akkor tuti nem fog fájni, és mégis fokozatos az inger, velem is így volt.-)
És nekem a második partnerem volt olyan, hogy megláttam, és mondtam, hogy na ezt te nem teszed be sehova, akkora volt, de gond nélkül csonkig.-)))
Szóval csak akkor , ha biztos vagy benne!!! És védekezzetek!!!
Ha még ilyen kétségeid vannak, akkor NE tedd meg. De azt ugye tudod, hogy a sovány nőkbe könnyebb behatolni? A kövérek ott is elhíznak.
Másrészt a legkisebb pesszárium 6 cm átmérőjű. A kisbaba feje 10 cm. A barátod mekkora?
Az, hogy milyen lesz, szinte csak attól függ, hogy mennyire tudod elengedni magad, és mennyire esik jól. Ettől függ az is, hogy mennyire tágulsz - és mennyire nedvesedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!