Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom ezt (lásdt lentebb) írta valakinek, megijedtem. Mit csináljak?
Egy csaj: "és a barátnőd Katira nem féltékeny?"
a barátom: "Katiról szerintem nem nagyon meséltem neki^^"
Tudom, undorító dolog, hogy belenéztem a leveleibe.. És nincs mentség rá. Annyit szeretnék hozzátenni csak, hogy megbántott párszor, és félek, mert nem tudom, hogy bízhatok-e benne, mert szeretem, és elvileg ő is szeret, és minden jónak tűnik, mindent megtesz értem, stb.. De akkor miért találhatok ilyesmit? Mit csináljak?
Tényleg nem szép belenézni más leveleibe és nem is túl praktikus:
Nem alapozhatsz semmit erre mert nem ismered az egész levelezést és lehet, hogy "csak a szája jár" néha
Másrészt, ha ilyet ír, akkor nem hiszem hogy lenne miért aggódnod... De komolyan... ha csalna, nem ezt válaszolná, legalábbis nem ilyen stílusban, szerintem.
Lehet hogy megbántott, régebben, de szeretném felhívni a figyelmed hogy ez még mindig nem jogosít hogy a levelei közt turkálj, tehát legjobb ha elfelejted.
Ez nem fog menni ugyan, de ez is jó, mert jobb félni mint megijedni, márpedig természetes hogy félsz, hogy elveszítheted őt.
De javaslom ne bukj le hogy olvasgatod a leveleit...
Aki keres,az talál.Mindig lehet olyan "nyomot" találni,ami félreérthető.Aztán persze kiderül,hogy nem is úgy volt és minden mást jelent,mint első hallásra.
Csakhogy így nem lehet élni.Egész életedben utána akarsz nyomozni?
A párkapcsolat arról is szól,hogy megbízunk a másikban.Ez a legnehezebb része,de muszáj.Olyan,mintha csukott szemmel vezetnél és csak a másik hangja alapján tájékozodnál.Csak azzal érdemes együtt lenni,akivel ezt a vezetést meg mernéd tenni,akire ennyire rá bíznád magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!