Vélemény? Értelmes válaszokat!
Nem, teljesen rendben van. Ne add magad könnyedén. :)
Húzzad csak a srácokat, az nem árt nekik:P
Ezért nem szoktam kérdezni hanem azt mondom van FILA táskám XDDD és akkor ő kérdezi hogy dugunk-e :D
amatőrök XDD
de ha én elkezdenék ismerkedni veled, és nem hoznám fel a szexet, akkor puhapötsnek gondolnál, aki nem is akar dugni, és elraknál max a barát skatulyába.
nem baj, jól csinálod hogy nem ugrasz be minden kinálkozó farok alá, csak arra akartam rávilágitani, hogy a te korosztályodnál még az értelmes pasiknak akiket később majd többre tartasz, nincs esélyük, mert első blikkre aztmondod hogy á fatökü. aki meg dugni akar azzal meg az a baj. végülis belőled lesz majd a normális pasik álma, amikor ráébredsz hogy aki nem rögtön dugni akar az is akar ám de még mennyire, csak nem ezzel ront rád :)
bocs ez kicsit általánositás volt, de szóval ezér nem kezdenék 18-19 alatti lányokkal.
22/f
Nem tré.
Ha meg b@szol akkor meg rib@nc vagy....nincs középút.
Várj még! Csak azért ne veszítsd el hogy "el legyen veszítve"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!