Szeretem a barátomat, de nem merek többet engedni, pedig szeretnék. Mi a vélemény? 16L
Figyelt kérdés
4hónapja járunk, a melltartómat vette eddig le, és azóta is félek, mert kicsi és puha mellem van :S . mást meg azért nem akarok megengedni, mert félek hogy nem tetszene neki (pl. félek attól hogy szőrtelenítésnél kimarad egy darab, szag, ilyesmi:S) mit tehetnék?2011. aug. 1. 20:40
1/10 anonim válasza:
Ha tényleg szeret akkor nem fog ezen kiakadni... Egyébként pedig a 4 hónap után nem igazán kéne még szexelni... Föleg nem 16 évesen.
2/10 A kérdező kommentje:
nem is rögtön gondoltam, de úgy érzem hogy később se mernék semmit.
2011. aug. 1. 20:43
3/10 anonim válasza:
Csak akkor és olyan pasival feküdj le,aki mellett gyönyörűnek érzed magad.Ráérsz még ezzel amúgy is,még csak 16 vagy..
4/10 anonim válasza:
4 hónap után 16 évesen már megszokott a szex (és most nem azt mondom hogy rögtön feküdj le vele). De ha szeret, akkor tényleg ne érezd kellemetlenül magad a melled stb.. miatt. Ő így szeret
5/10 anonim válasza:
Az természetes hogyha egy kicsit kellemetlenül érzed még magad. De hidd el egy idő múlva benned is oldódni fognak a gátlások. És ne aggódj amiatt hogy nem vagy szép,hidd el a barátod gyönyörűnek lát téged. ÉS ha tényleg szeretitek egymást nem lehet gond. : )
De csak akkor menj bele hogyha tényleg akarod. Ne engedd, hogy ráderőltesse!
6/10 anonim válasza:
Fokozatosan engedj egyre többet. :)
Ammúgy képzeld el a helyzetet fordított esetbe. Téged zavarna ha ugyanezek a "hibák" a pasidon lennének? :) (szerintem nem), hát őt sem.
7/10 anonim válasza:
Ha igazán szeret, olyannak fogad el amilyen vagy!
8/10 anonim válasza:
még kis éretlen gyerek vagy. Várjál még pár évet, aztán a barátod vagy melletted marad, vagy nem
9/10 anonim válasza:
Én is csak azt tudom neked javasolni, hogy várjál még pár évet. Te még nagyon fiatal vagy szinte gyerek, nem kellene még elkapkodni !! Ha igazán szeret a barátod akkor melletted marad úgy is, ha nincs jelenleg még semmi szex !! Ha pedig már annyi idős leszel, akkor ha szeret elfogad olyannak amilyen vagy, de most még semmiféleképp ne gondoljatok és ne koncentráljatok a szexre !! Neked még nem ezen kellene, hogy járjon az eszed !!
10/10 anonim válasza:
tudom ajánlani mindenkinek :) --> [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!