Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hülyeség? Vélemény? összejötte...

Hülyeség? Vélemény? összejöttem egy pasival és ő már 5lánnyal lefeküdt, de én még szűz vok (persze már voltak barátaim). és sztetek az hülyeség h azért nem akarok vele lenni mert már nem szűz és én szűz pasival akarom elveszteni.

Figyelt kérdés
2011. jan. 25. 22:23
1 2 3
 1/27 Moszuke ***** válasza:

hát gondolom fiatal vagy.. és a srác is fiatal.. és ha a srác ilyen fiatalon már meghúzott 5csajt akkor szerintem ne add neki az ártatlanságod. mert csak 1 újabb strigula lennél:S (gyanítom)

amúgy az alap elved, miszerint szűz párra vágysz... azt majd kinövöd.. én is kinőttem 22évesen:)

23/f

2011. jan. 25. 22:27
 2/27 anonim ***** válasza:
Ezt csak te tudhatod, hogy mit szeretnél. Bár egyezünk abból a szempontból, hogy én is szűz vagyok, és egy szűz lánnyal szívesebben veszíteném el ;)
2011. jan. 25. 22:29
 3/27 Sündi válasza:

Remek kérdés!

Én azt javaslom,hogy ezt csakis te döntsd el!!!

Ha te olyan fiúval szeretnél lefeküdni,aki szűz,akkor várd ki. Ebben sajnos benne van,hogy várhatsz még egy darabig,de szerintem az a tény,hogy ő már nem szűz,ne tartson vissza.

Szerintem sokkal fontosabb az,hogy meg tudj bízni abban a fiúban és tudd,hogy nem csak lefeküdni akar veled.

picit várasd a dolgot,fokozatosan lehet engedni ezt-azt és amikor úgy érzed tedd meg. Ha nem vele,mással.

Nagy dolog a szüzesség elvesztése,de nem szabad piedesztálra emelni,mert akkor görcsössé válhat a dolog,amitől elveszti a jelentőségét,ami az élvezet,odaadás,bizalom,vágyakozás,sorolhatnám.

Ebben csakis te dönthetsz,nincs is igazából tökéletes válasz.

2011. jan. 25. 22:29
 4/27 anonim ***** válasza:
Figyelj, senki nem ítélhet el azért mert te szűz vagy és szűzet keresel. Ha fél város benned volt és úgy keresel szűzet az már másabb tészta, ahogy fordítva is:S És sokkal jobb hidd el ha szűz fiút keresel, ez 100%, tapasztalat:)
2011. jan. 25. 22:42
 5/27 anonim ***** válasza:
Ez a te döntésed, nem tudom hány éves vagy de azért gondolj bele, hogy biztos ennek kellene a mércének lennie? A sok lányt meghúzott már illetőleg a még szűz között van átmenet. Sajnos manapság az, hogy szűz fiút találj gyakorlatilag bizonyos életkorban már a nullával egyenlő. Én is korábban azt mondtam hogy csak szűz fiú, egészen addig mígnem ráakadtam egy valóban szűz fiúra, aki először kedvesnek tűnt, de aztán szépen lassan kibontakozott, hogy neki milyen súlyos komplexusai vannak emiatt, ami már viszont cseppet sem volt vonzó. Nem általánosítok, mert nyilván nem minden szűz fiú ilyen, de nem hiszem, hogy a szüzesség megléte vagy hiánya emberi érték lenne, ami alapján szelektálni kell.
2011. jan. 26. 00:15
 6/27 anonim ***** válasza:

nem hülyeség szerintem. ő már tapasztalt, tudja mit akar. én szüz vagyok 21/f, és bár egyre kisebb volt az esély, de szűz lányt szerettem volna első barátnőmnek, és most ősszel össze is jött, ő is szűz, és szerintem nagyon jó hogy mindegyikünknek új ez az egész, még nem feküdtünk le, szép lassan haladunk, de így jó. most ha valamelyikünk nem lenne már az, akk ez az egész lassú dolog már biztos nem lenne olyan érdekes, legalábbis nem akarom mégegyszer végigjátszani szerintem, egyszer viszont kell, és jó. szerintem könnyen találhatsz olyan fiut aki szintén szüz és szüz lányt keres, és értékelni fogja hogy elsők vagytok egymásnak.

ha nem lenne szüz barátnőm, már lehet hogy rég lefeküdtünk volna, és akkor kb igy durr a közepébe belecsöppentem volna. de én élvezem hogy egyre tovább jutunk, és hogy nem csak nekem új hanem neki is. :)

2011. jan. 26. 00:27
 7/27 anonim ***** válasza:
annak h tapasztat megvan a hátránya is, h tudja mit akar, stb, és nem biztos h tanítgatni akar, viszont lehet h nyitott erre, és így nem fog bénázni és tudja h hogyan csinálja h neked jó legyen az első alkalom. Ha összejöttél vele gondolom szereted is. Ha meg szereted akkor mind1 h szűz-e. az meg h hány csajjal volt előtted az se smot sem később nem számít. Egyébként miért fontos neked h szűzzel veszítsd el? gátlásosság? v mi miatt?
2011. jan. 26. 01:16
 8/27 anonim válasza:

Szerintem hatalmas nagy hülyeség...

Ha ennyire őrzöd a szüzességedet, gondolom akkor olyannal akarsz lefeküdni, akit igazán szeretsz, és ha szereted, akkor nem érdekel hogy előtte neki hány csaja volt, meg amugy is, nem hogy örülnél neki... Talán érteni fogja a dolgát és nem fog fájni az első...

Lányoknál persze más. Én annak adtam oda magamat, akivel tudom, hogy az egész életemet töltöm majd. Azóta is együtt vagyunk...előttem volt vagy 20 csaja...de ez nekem nem baj. Sőt jobb is volt segített, mutatta a dolgokat...

Te meg azért nem akarsz lefeküdni egy sráccal mert nem szüz? Akkor te nem is szereted, ha ilyenen fent akadsz...Ha meg nem szereted minek jársz vele? Sose értettem az olyan kérdezőket akik úgy írják hogy" tudom hogy nem ő az igazi" akkor f@sznak jártok vele???

Na mind1 ez az én véleményem és szerintem nagy hülyeség.

2011. jan. 26. 10:35
 9/27 anonim ***** válasza:
Szabad tudni hány évesek vagytok?És miért szűz pasival akarod elveszíteni?Persze nincs ezzel semmi gond,azt tedd,ami neked jó,de ha attól félsz hogy te túl tapasztalatlan vagy,és nem fogsz neki megfelelni,vagy szégyenled,akkor nincs rá okod.Az még jól is jöhet hogy tapasztaltabb a másik.A kérdés az hogy szereted e ezt a fiút.Ha valakinek odaadod a szüzességed ne az legyen a döntő érv hogy szűz e vagy sem,hanem hogy szereted e,szeret e,mennyire szoros a kapcsolatotok,meg e becsül stb.
2011. jan. 26. 11:09
 10/27 A kérdező kommentje:

én17 ő20

és azért akarom szűz pasival elveszteni, mert akkor az adna egy bizonyos "biztos" pontot h első voltam neki meg h ő is nekem. és nemis tudom így belegondolni h már "járt" más csajokban...kicsit "visszataszító", de lehet h ez az én hülyeségem :D

2011. jan. 26. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!