Hülyeség? Vélemény? összejöttem egy pasival és ő már 5lánnyal lefeküdt, de én még szűz vok (persze már voltak barátaim). és sztetek az hülyeség h azért nem akarok vele lenni mert már nem szűz és én szűz pasival akarom elveszteni.
hát gondolom fiatal vagy.. és a srác is fiatal.. és ha a srác ilyen fiatalon már meghúzott 5csajt akkor szerintem ne add neki az ártatlanságod. mert csak 1 újabb strigula lennél:S (gyanítom)
amúgy az alap elved, miszerint szűz párra vágysz... azt majd kinövöd.. én is kinőttem 22évesen:)
23/f
Remek kérdés!
Én azt javaslom,hogy ezt csakis te döntsd el!!!
Ha te olyan fiúval szeretnél lefeküdni,aki szűz,akkor várd ki. Ebben sajnos benne van,hogy várhatsz még egy darabig,de szerintem az a tény,hogy ő már nem szűz,ne tartson vissza.
Szerintem sokkal fontosabb az,hogy meg tudj bízni abban a fiúban és tudd,hogy nem csak lefeküdni akar veled.
picit várasd a dolgot,fokozatosan lehet engedni ezt-azt és amikor úgy érzed tedd meg. Ha nem vele,mással.
Nagy dolog a szüzesség elvesztése,de nem szabad piedesztálra emelni,mert akkor görcsössé válhat a dolog,amitől elveszti a jelentőségét,ami az élvezet,odaadás,bizalom,vágyakozás,sorolhatnám.
Ebben csakis te dönthetsz,nincs is igazából tökéletes válasz.
nem hülyeség szerintem. ő már tapasztalt, tudja mit akar. én szüz vagyok 21/f, és bár egyre kisebb volt az esély, de szűz lányt szerettem volna első barátnőmnek, és most ősszel össze is jött, ő is szűz, és szerintem nagyon jó hogy mindegyikünknek új ez az egész, még nem feküdtünk le, szép lassan haladunk, de így jó. most ha valamelyikünk nem lenne már az, akk ez az egész lassú dolog már biztos nem lenne olyan érdekes, legalábbis nem akarom mégegyszer végigjátszani szerintem, egyszer viszont kell, és jó. szerintem könnyen találhatsz olyan fiut aki szintén szüz és szüz lányt keres, és értékelni fogja hogy elsők vagytok egymásnak.
ha nem lenne szüz barátnőm, már lehet hogy rég lefeküdtünk volna, és akkor kb igy durr a közepébe belecsöppentem volna. de én élvezem hogy egyre tovább jutunk, és hogy nem csak nekem új hanem neki is. :)
Szerintem hatalmas nagy hülyeség...
Ha ennyire őrzöd a szüzességedet, gondolom akkor olyannal akarsz lefeküdni, akit igazán szeretsz, és ha szereted, akkor nem érdekel hogy előtte neki hány csaja volt, meg amugy is, nem hogy örülnél neki... Talán érteni fogja a dolgát és nem fog fájni az első...
Lányoknál persze más. Én annak adtam oda magamat, akivel tudom, hogy az egész életemet töltöm majd. Azóta is együtt vagyunk...előttem volt vagy 20 csaja...de ez nekem nem baj. Sőt jobb is volt segített, mutatta a dolgokat...
Te meg azért nem akarsz lefeküdni egy sráccal mert nem szüz? Akkor te nem is szereted, ha ilyenen fent akadsz...Ha meg nem szereted minek jársz vele? Sose értettem az olyan kérdezőket akik úgy írják hogy" tudom hogy nem ő az igazi" akkor f@sznak jártok vele???
Na mind1 ez az én véleményem és szerintem nagy hülyeség.
én17 ő20
és azért akarom szűz pasival elveszteni, mert akkor az adna egy bizonyos "biztos" pontot h első voltam neki meg h ő is nekem. és nemis tudom így belegondolni h már "járt" más csajokban...kicsit "visszataszító", de lehet h ez az én hülyeségem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!