Hülyeség? Vélemény? összejöttem egy pasival és ő már 5lánnyal lefeküdt, de én még szűz vok (persze már voltak barátaim). és sztetek az hülyeség h azért nem akarok vele lenni mert már nem szűz és én szűz pasival akarom elveszteni.
Ne a közös szüzesség elvesztés legyen a biztos pont,mert az csak szimpla hazugság.
Magadat csapnád be.
köszönöm a véleményeket!(:
a konfliktust egymással kétlek valahol máshol intézzétek, vagy privátban(: köszönöm
Szia. Szerintem az a legfontosabb hogy csak akkor feküdj le valakivel ha úgyérzed ez a legmegfelelőbb alkalom, amikor minden klappol. Az első dolog hogy szeressétek egymást, és legyen nagyon figylemes a fiú. Elhamarkodni nem jó, mert lehet hogy megbánod. Várdd ki a bizalom elnyerését. Az hogy te szűz fiúval szeretnél lefeküdni szerintem nem gáz, meg semmi ilyesmi, ezt te döntöd el. Szerintem nem baj egyébként ha már nem szűz a fiú, mert akkor jobban tudja hogy csinálja úgy, hogy neked is jobb legyen. Amúgy az egész a személyiségén múlik és azt csak te ismered. Ha rendes megbízható akkor ne félj, de ha szélhámos nagymenő akkor lehet hogy rá vártál eddig.
Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!