Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hülyeség? Vélemény? összejötte...

Hülyeség? Vélemény? összejöttem egy pasival és ő már 5lánnyal lefeküdt, de én még szűz vok (persze már voltak barátaim). és sztetek az hülyeség h azért nem akarok vele lenni mert már nem szűz és én szűz pasival akarom elveszteni.

Figyelt kérdés
2011. jan. 25. 22:23
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
0%
Jobb ha szűz fiút keresel, mert neked jobb lesz. Attól, hogy tapasztalat attól nem azt jelenti, hogy ő a király, az ász. Sőt, gondolj bele hogy ő már 5 lánnyal lefeküdt, akkor te hanyadik leszel? Ha nem állt meg egy lánynaál akkor nagy esély van annak, hogy téged is dobni fog, vagy te is azért dobod amiért a többiek, ha őt dobták. Ne azokra hallgass akik több kapcsolat után találtak szerelmre, mert azok honnan tudják mi kell? Mit bizonyít, hogy sok kapcsolatai volttak egy embernek? Nah, de te tudod mit fogsz csinálni.
2011. jan. 26. 19:10
 12/27 anonim ***** válasza:

19:10-es.Nem tudom hány éves vagy,mennyi a tapasztalatod az életben,de ha valakinek több kapcsolata van életében egyen kívül,az nem azt jelenti,hogy az az ember rossz,vagy kihasznál másokat,vagy neki csak szexre kell a másik.Nagyon ritka ha valaki elsőre megtalálja az igazit,sok oka lehet egy szakításnak.Az életben bizony vannak csalódások,tévedések.Hozzá tartozik.Egy 20 éves srácot meg nem kell elítélni azért mert 5 lánnyal volt,nem ismerjük,és nem tudhatjuk miért alakult így.Ha meg a vadász ösztön hajtja,hát inkább most élje ki magát ha kiváncsi,mint majd 20 év múlva mikor családja lesz.Egy kicsit körül kéne nézned a nagy világban.

Kérdező: Ha tényleg így gondolod,és téged taszít a gondolat hogy mással is volt,(ami nem hülyeség,miért ne vágyhatnál olyanra aki még nem volt más lánnyal,akinek szintén te lennél az első)akkor ne tedd meg vele.Ha szűzzel akarod,akkor tedd meg szűzzel.

2011. jan. 26. 19:31
 13/27 anonim ***** válasza:
Szerinted nem tudom, hogy miért lehet szakítani valakivel? Nézd, ha 20 évesen már több nővel lefeküdt akkor nekem ne mond, hogy hű de komoly fiú, oké? Ha nem az Iq-val van baj nála, hogy nem tud jobban oda figyelni egy kapcsolatra akkor már pedig virágról virágra szál. Nagyon optimista vagy, én meg realista vagyok.
2011. jan. 26. 19:39
 14/27 anonim ***** válasza:
Jesszus miről beszélsz?Végig olvastad az egészet amit írtam?Azt mond meg hány éves vagy mert erre nagyon kiváncsi lennék.
2011. jan. 26. 19:42
 15/27 anonim ***** válasza:
0%
Végig olvastam és leírtam a véleményem, hogy te mit vártál az a te dolgod. Felnőtt ember vagyok és jól ismerem az embereket. Nem érdekel a véleményed, te kötöttél belém, szevasz.
2011. jan. 26. 19:51
 16/27 anonim ***** válasza:
Miért kell elítélni egy 20 éves fiút azért mert 5 lánnyal volt 19:39 -es?Azt sem tudod miért lett vége a kapcsolatainak.Osztom 19:31 véleményét.
2011. jan. 26. 19:53
 17/27 anonim ***** válasza:
0%
Ki ítélte el?? Már nem azért, de értelmezésetekkel baj van...Nem elítélem, hanem nem helyeslem! Érthető vagy szótagoljam? Senkit nem ítélek el értsétek már meg-.- hú hát lefárasztjátok az embert.
2011. jan. 26. 19:57
 18/27 anonim ***** válasza:
De hát mi a fene baj van azzal ha ő lesz a 6.?Fogadni mernék te most vesztetted el a szüzességed életed szerelmével,azért vagy így oda...
2011. jan. 26. 20:19
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
Beteg vagy? Jól érzed magad? Nincs valami bajod esetleg? Mit tippelgetek? Koromat is megtippeled? Hajszínemet is? Talán a magasságomat is? Ismered magad? Felőlem tippelgethetsz, de nem csodálkozom amiket írsz:S
2011. jan. 26. 20:29
 20/27 anonim ***** válasza:
0%
Ja, ha bele kötnél az ismered magadaba akkor lépzeld jól írtam.
2011. jan. 26. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!