Hülyeség? Vélemény? összejöttem egy pasival és ő már 5lánnyal lefeküdt, de én még szűz vok (persze már voltak barátaim). és sztetek az hülyeség h azért nem akarok vele lenni mert már nem szűz és én szűz pasival akarom elveszteni.
19:10-es.Nem tudom hány éves vagy,mennyi a tapasztalatod az életben,de ha valakinek több kapcsolata van életében egyen kívül,az nem azt jelenti,hogy az az ember rossz,vagy kihasznál másokat,vagy neki csak szexre kell a másik.Nagyon ritka ha valaki elsőre megtalálja az igazit,sok oka lehet egy szakításnak.Az életben bizony vannak csalódások,tévedések.Hozzá tartozik.Egy 20 éves srácot meg nem kell elítélni azért mert 5 lánnyal volt,nem ismerjük,és nem tudhatjuk miért alakult így.Ha meg a vadász ösztön hajtja,hát inkább most élje ki magát ha kiváncsi,mint majd 20 év múlva mikor családja lesz.Egy kicsit körül kéne nézned a nagy világban.
Kérdező: Ha tényleg így gondolod,és téged taszít a gondolat hogy mással is volt,(ami nem hülyeség,miért ne vágyhatnál olyanra aki még nem volt más lánnyal,akinek szintén te lennél az első)akkor ne tedd meg vele.Ha szűzzel akarod,akkor tedd meg szűzzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!