Összejöttem egy lánnyal. El mondjam neki hogy szűz vagyok?
sok mindent megbeszélnek a barátnőjével és nem akarom hogy esetleg a fél város újjal mutogasson rám hogy 23 évesen szűz vagyok...
a lány rendesnek néz ki (igazából nem tudom milyen, mert nemrég óta ismerem), tőle csak azért félek hogy sajnálkozva lenézne ha elmondanám, de a barátnője szerintem eléggé megvetne, és még az is lehet hogy tenne róla hogy megbántson pl. célzásokkal.
csak azért kérdem mert nem érzem magam túl ügyesnek, és ezért szeretném tisztázni
szerintetek mi legyen?
Még ne mond el!
Majd ha már jobban ki tudtad ismerni és tudod milyen ha már tiszta lesz a kép hogy mi a fontosabb neki az hogy jót röhögjön a barátnőjével vagy az hogy legyen egy jól működő kapcsolata.
Várj még!
Szerintem ha egy fiu ennyi idösen még nem volt lánnyal az nem szégyen.Sokkal jobb ez mintha akárhová mennél azt látnád h hu evvel a csajjal is volt meg avval is,meg isten tudja kit...meg.Ha rendes a lány akkor értékelni fogja.
Amúgy nem kell elmondani,elég ha akkor tudja meg amikor netán együtt akartok lenni,mert ha már ara kerül a sor akkor remélhetöleg már lesztek annyira "szerelmesek"h nem az lesz az eslö dolga h világgá kürtölje.De mint mondtam nagyon nem ciki ez a dolog szoval ne aggodj emiatt.
mond el neki...
én 5 hónapja voltam a pasimmal, minden nap nyaltuk-faltuk egymást... az első pár hétben feltűnt, hogy nagyon gyorsan elmegy (1 perc) aztán 5 hónap után bevallota nekem, én voltam az első. és ő is felnőttkorú volt már (19). én nagyon örültem, hogy nekem adta a kincsét:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!