Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Összejöttem egy lánnyal. El...

Összejöttem egy lánnyal. El mondjam neki hogy szűz vagyok?

Figyelt kérdés

sok mindent megbeszélnek a barátnőjével és nem akarom hogy esetleg a fél város újjal mutogasson rám hogy 23 évesen szűz vagyok...

a lány rendesnek néz ki (igazából nem tudom milyen, mert nemrég óta ismerem), tőle csak azért félek hogy sajnálkozva lenézne ha elmondanám, de a barátnője szerintem eléggé megvetne, és még az is lehet hogy tenne róla hogy megbántson pl. célzásokkal.

csak azért kérdem mert nem érzem magam túl ügyesnek, és ezért szeretném tisztázni

szerintetek mi legyen?

2010. dec. 6. 13:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
el ne mond mindennek vége. Ha bénázol mond hogy régen voltál már lánnyal :]
2010. dec. 6. 13:41
 2/11 kisnita válasza:
100%

Még ne mond el!

Majd ha már jobban ki tudtad ismerni és tudod milyen ha már tiszta lesz a kép hogy mi a fontosabb neki az hogy jót röhögjön a barátnőjével vagy az hogy legyen egy jól működő kapcsolata.

Várj még!

2010. dec. 6. 13:41
 3/11 anonim válasza:
100%

Szerintem ha egy fiu ennyi idösen még nem volt lánnyal az nem szégyen.Sokkal jobb ez mintha akárhová mennél azt látnád h hu evvel a csajjal is volt meg avval is,meg isten tudja kit...meg.Ha rendes a lány akkor értékelni fogja.

Amúgy nem kell elmondani,elég ha akkor tudja meg amikor netán együtt akartok lenni,mert ha már ara kerül a sor akkor remélhetöleg már lesztek annyira "szerelmesek"h nem az lesz az eslö dolga h világgá kürtölje.De mint mondtam nagyon nem ciki ez a dolog szoval ne aggodj emiatt.

2010. dec. 6. 13:42
 4/11 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem menj el egy prostihoz. Attól biztos nagyobb az önbizalmad:)) témyleg. Ez nem számít megcsalàanak..
2010. dec. 6. 13:51
 5/11 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem se mondd el neki.Nem kell prostihoz se menni, majd úgyis ösztönösen fogod tudni, hogy mit kell csinálni.
2010. dec. 6. 13:55
 6/11 anonim ***** válasza:
Elmondhatod neki, de tenyleg csak azelott, mikor mar aktualis a dolog. Neki se art tudni hogy viszonyuljon hozzad, ugyanis sok fiuval elofordul hogy annyira lampalazas hogy az elso alkalommal "nem all fel neki"
2010. dec. 6. 14:19
 7/11 anonim ***** válasza:
Utolsó, ijesztgesd csak még jobban szegényt:-)
2010. dec. 6. 16:32
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ne mondd el, inkább menj el egy hivatásoshoz tapasztalatot gyűjteni.
2010. dec. 7. 18:21
 9/11 anonim ***** válasza:

mond el neki...

én 5 hónapja voltam a pasimmal, minden nap nyaltuk-faltuk egymást... az első pár hétben feltűnt, hogy nagyon gyorsan elmegy (1 perc) aztán 5 hónap után bevallota nekem, én voltam az első. és ő is felnőttkorú volt már (19). én nagyon örültem, hogy nekem adta a kincsét:)

2010. dec. 8. 00:54
 10/11 anonim ***** válasza:
Mennyi hülye, aki a prostikat emlegeti, anyám... Én nő vagyok, és képzeld, a párom is 23 éves volt, amikor elvesztette a szüzességét, velem. :) (Én már nem voltam szűz.) Amikor már közelebb kerültünk egymáshoz, megkérdezte, volt-e kapcsolatom, és elmondta, hogy neki még nem. Nekem ez inkább jó érzés volt, nemhogy még cikizzem. Szóval ne parázz ezen. :) Különben meg ha rendesnek látszik, remélhetőleg az is, akkor meg minek kürtölgetné világgá, hogy szűz a pasija?
2010. dec. 8. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!