Összejöttem egy lánnyal. El mondjam neki hogy szűz vagyok?
sok mindent megbeszélnek a barátnőjével és nem akarom hogy esetleg a fél város újjal mutogasson rám hogy 23 évesen szűz vagyok...
a lány rendesnek néz ki (igazából nem tudom milyen, mert nemrég óta ismerem), tőle csak azért félek hogy sajnálkozva lenézne ha elmondanám, de a barátnője szerintem eléggé megvetne, és még az is lehet hogy tenne róla hogy megbántson pl. célzásokkal.
csak azért kérdem mert nem érzem magam túl ügyesnek, és ezért szeretném tisztázni
szerintetek mi legyen?
Figyelj ha félsz a lánytól vagyis attól hogy másként kezelne ha elmondanád vagy hogy ha megkéred hogy ne mondja el és elmondja akkor a féltve őrzött kincsed ami igazából csak rá várt még tartogasd egy kicsit mert nem ő az igazi ami neked van az már elég értékes....Pusztán felhevülésből ne ad neki ad annak aki annyira szeret mint te őt....... vagy majd hogy nem
Volt egy barátnőm nagyon akarta tőlem és én azt mondtam figyelj nem nem megy te 16 vagy én 19 nem bírnák a szüleid elé állni ha megteszem azt mondta nem mondja el, hittem neki bíztam benne egyik este meg eset hogy ágynak estünk mind 2-en az esemény után 1 óra múlva a lány kiment a konyhába hogy igyon valamit és össze futott az anyával... az első mondata az anyához "anya nem vagyok szüz" pechemre az apja is meghallotta.... két hét múlva a bíróság majd hogy nem elítélt liliomtiprásért az apja beharagudott pedig nagyon szeretem a lányt esküszöm...
Vigyáz a lányokkal mert nagyon ravaszak tudnak lenni ha kel nekik valami megkapják vagy így vagy úgy (tisztelet a kivételnek)
Az istenek a nőknek fegyverül adták a szépséget....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!