Vannak még itt akik házasságig várni szeretnének a szeretkezéssel? Ki milyen okból, meggyőződésből? (Ha van)
15:29
Lehet nem sikerül, de én szeretném megpróbálni így élni az életem. Ha meg se próbálom, akkor biztos nem tudom megvalósítani az álmaimat.
Szóval én nem adnám fel ilyen könnyen csak azért, mert sok embernek így meg úgy volt. A maga sorsát mindenki maga formálja, és joga is van hozzá, hogy eldöntse mit akar ;)
Én csak megkérdeztem ki más nem akar szeretkezni házasság előtt és ők miért. Nem kértem tanácsot, hogy miért nem érdemes :D Csak érdekelt mások milyen indokkal.
ma 15:40
"Lehet nem sikerül, de én szeretném megpróbálni így élni az életem. Ha meg se próbálom, akkor biztos nem tudom megvalósítani az álmaimat."
És ki mondta, hogy ezzel bármi baj van?
"Szóval én nem adnám fel ilyen könnyen csak azért, mert sok embernek így meg úgy volt."
Nem is kell, az viszont elvárható lenne, hogy mások érveit meghallgasd, figyelembe vedd és elfogadd, hogy ők így cselekszenek.
"A maga sorsát mindenki maga formálja, és joga is van hozzá, hogy eldöntse mit akar ;)"
Jaja. Ezt a jogot megadjuk neked - a magam részéről biztosan, de te is add meg másoknak.
"Én csak megkérdeztem ki más nem akar szeretkezni házasság előtt és ők miért. Nem kértem tanácsot, hogy miért nem érdemes :D"
Senki sem adott tanácsot.
Én meg nem ..hülye aki vallás miatt nem teszi..szarság (n)
de te tudod én nem vártam vele..
de vannak akik viszont várnak-
""A maga sorsát mindenki maga formálja, és joga is van hozzá, hogy eldöntse mit akar ;)"
Jaja. Ezt a jogot megadjuk neked - a magam részéről biztosan, de te is add meg másoknak."
Csak az érdekelne, hogy ezt kinek nem adtam meg, nem adom meg?
Kérdező: most nem bántani akarlak, meg semmi ilyesmi, de... ha olyan emberekkel akarsz ilyenről beszélgetni, akik ténylegesen várni akarnak a házasságig a szeretkezéssel, akkor rossz fórumra jöttél ezzel a kérdéseddel.
Ráadásul, mivel az oldal névtelen ugye, mindenki azt mond, amit akar.
ma 15:56
Bocs, lehet egy kérdésem? Te vallásos vagy?
néha láttam, hogy van aki ilyet említ, gondoltam hátha válaszol 1-2
azt meg nem tudom mi lenne jobb fórum neki, mivel nem csak vallásos meggyőződésű véleményekre vagyok kíváncsi, és nem tudom milyen más fórum jobb, ami nem csak vallásosaknak van meg nem is fórumozok sokat ugye
ma 16:10
Ügyesen összekombonáltad ám a dolgokat az írásomból. :D
Mivel azt egy szóval sem írtam, hogy csak vallásos ember várhat a házasságig. Mi több, a vallásosságot sem ezért kérdeztem.
ma 16.10
Egyébként, nagyon sok fórum van, nem csak vallásosoknak. Bár, ami azt illeti, bennem tényleg felmerül, hogy milyen nem vallásos meggyőződés miatt várhat valaki a házasságig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!