Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyit illik várni majd a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit illik várni majd a szeretkezéssel?

Figyelt kérdés

Tudom nem régen volt hasonló kérdés, de ez kicsit más.

Interneten ismertem meg egy srácot, 2 hónap telt már el így.

Majdnem minden nap beszélünk, ha nem lenne más (heti 1-2×) programunk, minden este beszélnénk. Még nem tudtunk találkozni, de tervezzük (komolyan terezünk). Természetesen néha előfordult már, hogy pikánsabb témákról is beszélgettünk, webcam is jelen van.

Ez tekinthető mérvadó ismeretségnek? Ha találkozunk, mennyi idő teljen el a szeretkezésig, szerintetek?

Lehet furán jön ki, de kicsit csalóka ez a dolog, hiszen ismered is a másikat, meg nem is.

/Ha elkerülhető, nem kérnék leszóló hozzászólásokat./

22/L

2010. szept. 12. 13:26
 1/8 anonim ***** válasza:
feltételezem 22 évesen nem vagy szüz szal ha totál belezúgtál akkor én a hejedben 1.héten
2010. szept. 12. 13:29
 2/8 anonim ***** válasza:
9%
Lehetőleg az első találkozó után találkozzatok rövid idő alatt jó sokat, és akkor az első találka után pár nappal történjen meg.
2010. szept. 12. 13:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Én mindenképpen élőben ismerkednék tovább és utána pár héten belül. Rögtön 1-2 randi után nem hiszem hogy biznék annyira valakiben.
2010. szept. 12. 19:51
 4/8 anonim ***** válasza:

ugyanebben a helyzetben voltam én is, 3 hónappal ezelőtt :)

vagyis van most egy jól működő kapcsolatom úgy, h már a 3. randin (2. héten) lefeküdtünk (igaz, én nem akartam sietni, de így alakult). és nem nézett rib@ncnak, komolyan vettük egymást, mert ugyanúgy elvoltunk, mint előtte több, mint egy hónapig msn-en.

szerintem ez lutri, h olyan lesz-e élőben vagy sem. nekem szerencsém volt, de neked mégis azt ajánlom, h ne siesd el. addig várj, amíg meg nem bizonyosodsz arról, h nem játszotta meg magát és komolyak a szándékai!

2010. szept. 15. 11:13
 5/8 Adryska ***** válasza:

Szerintem ne siesd el a dolgot!

1ik bnőm ismizett így netről, azt hitte ismeri a srácot,pedig nem.Mintha az ő történetét olvasnám.Találkoztak megtörtént, aztán még 1x2 sex és ennyi volt.Bnőm komolyat akart, a srác meg minden jót mondott magáról, pedig nem is volt igaz sok minden....

Mert nem mondhatod, hogy ismered, hiszen a sztógép mögül azt írok amit akarok,lehetek én rohadt rendes, hűséges pasi,vagy belevaló rendes srác, vagy bármi , nem jelentheted ki , hogy ismered...

Mképp várj ezzel az összebújással sztem...

Ha meg csak olyan lazát akarsz , akkor meg mindegy mikor történik meg...

2010. szept. 15. 11:17
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanez volt :D

2 hónapig msn-eztünk, aztán találkoztunk. Fura volt az egész helyzet, mert már jóformán mindent tudtunk egymásról, meg mi is camoztunk, meg hát persze beszélgettünk a szexről is, de mégis akkor láttuk egymást először. :) Végülis mi 5 randi után feküdtünk le, de az úgy volt jó :) 19/L

2010. szept. 15. 11:24
 7/8 anonim ***** válasza:

Már ezen jár a bucid?

Előbb ismerd meg személyesen is!Talán egészen más lesz a "valódi"!

2010. szept. 15. 12:21
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem, nem ez az elsődleges cél (lefeküdni), na és szeretném megtartani a fiúcskát:)
2010. szept. 15. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!