Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit illik várni a szeretkezéssel?
A helyzet az, hogy hónapok óta (kb 2.5- 3) ismerkedtünk egy fiúval és úgy néz ki, összeillünk, lesz komolyabb is a dologból. Érdekes szituáció, hiszen majdnem mindent tudok róla, úgy érzem ismerem és nagyon kívánom is őt. Most nem mondom, hogy holnapra tervezem, de mi lenne az az idő, amikor ebben a helyzetben ő sem nézne ribinek? Tudom, hogy ez a kapcsolatunk minőségétől is függ, de opimális esetben.
21/L
Gratulálok, én nem bírtam volna eddig várni :))
3 hónap után ha jól megértitek egymást és bíztok a másikban kétlem hogy ribinek tartana ha akár holnap letepernéd.
Köszönöm mindenkinek, jöhetnek még a vélemények.
21:34 Sajnálom, tényleg jó ötlet lett volna. De jobb így..;)
Nálunk 1 hónap telt el!
De mondjuk ennek az is betett, hogy egyikünkhöz sem tudtunk menni és 1 hónapra rá barátokkal mentünk balatonra...
2 pár volt a csoportban, és 2 szoba a házban amit kibéreltünk, így befoglaltuk azokat, míg a többiek egymáson hevertek az alsó szinten! :D
És akkor eljött az este... :)
De nem vártunk volna ennyit, ha nincs semmi akadálya :)
Ahogy érzed. Ha kívánod, akkor adj neki szabad utat, teremts rá lehetőséget, viselkedj vele bujábban, de lehetőleg hagyd, hogy ő teperjen le. :)
Születésnapra pl. azért nem jó szexet adni, mert ez azt közvetíti a kapó félnek, hogy a szex a másik számára egy ajándék, amit ő adhat, ha úgy tetszik, kegyből. Azt gondolhatja a kapó fél, hogy őt igazából nem is kívánják, csak kötelességből teszik meg neki. Első szeretkezésnek azért sem jó továbbá, mert akkor még nincsenek összecsiszolódva, lehet, hogy nem jön össze jól először. Amin persze lehet röhögni később, de nem mindenki olyan.
Szóval szerintem a szeretkezést csak az egymás iránt érzett vágyakkal érdemes összekötni, és nem ünnepi alkalmakkal, feltételekkel, időtartamokkal.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!