Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Első szeretkezéssel kapcsolatb...

Első szeretkezéssel kapcsolatban lenne pár kérdésem!?

Figyelt kérdés

Jövő héten lessz az első szexelés a bnőmmel és mind2-en szüzek vagyunk még és ezzel kapcsolatosan lenne pár kérdésem!

1.Mivel gondolom a bnőm fog vérezni így nem ért ha bekészítünk 1-2 zsepit hogy lelegyen törölve kicsit?

2.Vettem 2 fajta gumit is egy durex love-ot meg egy lifestylist ultrát csak nem tudom hogy melyik a jobb?Mert mind2 az extravékony típusú.

3.Nem éppen kicsi a péniszem kb 19 cm hosszú és kb 6 cm vastag így nem leszek neki túl nagy elsőre?Vagy csak kikell tágítanom minnél jobban?

4.Ahogy ismerem magamat nagyon hamar elfogok élvezni csak nem tudom hogy ilyenkor ha érzem hogy jön az orgazmusom akkor illene szólnom vagy jeleznem előtte bnőmnek ha tudok vagy nem kell az ilyet bejelenteni?

5.Az első aktus után miután a fiú is pihent kicsit a lányok szeretik ha van még aktus a pihenő után vagy elsőre elég nekik egy is?

Légyszives aki ír az válaszoljon mindeggyik kérdésemre és csak komoly válaszokat kérnék!

2010. máj. 30. 20:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon aranyos, szerintem annyira nem fog vérezni, meg egyébként is én utána véreztem egy nagyon picit, minél többet "foglalkozol" vele annál jobban ki fog tágulni, én speciel nem kívántam már utána egyből a sexet, szerintem szólj neki mielőtt elmész...:)21/L
2010. máj. 30. 20:16
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

1. Egyszerűbb, ha aláraksz egy törölközőt. De lehet nem is fog vérezni. Ha nem vérzik, következő nap ne tegyél fel róla kérdést, hogy vajon szűz volt-e.

2. Teljesen mindegy. Mindkettő normális márka. Mi durexet használunk.

3. Nem tudom, hogy nagy lesz-e neki. Nyilván a lánytól függ. De addig ne próbáld meg neki betenni, míg legalább két ujjad fájdalom nélkül nem megy be.

4. Ahogy érzed. Nem muszáj szólni. Ha nem akarod, hogy rövid legyen, akkor orgazmus előtt állj meg egy picit. Nyugodj le, aztán folytasd.

5. Majd meglátod mennyire élvezi. Van akinek fáj az első, akkor nem biztos, hogy rögtön lesz kedve második menetre. De lehet ő éppen nagyon élvezni fogja, és akar megint. Majd megbeszélitek. Viszont ha nem megy el szex közbe, akkor utána segíts neki...

2010. máj. 30. 20:17
 3/11 anonim válasza:
hát én jobban szeretem a nem előre megbeszélt spontán szexet ....az a lényeg legyél vele óvatos érezze hogy szereted....ne legyél durva...és legyek elég előjáték hogy eléggé nedves legyen le fájjon neki:D
2010. máj. 30. 20:17
 4/11 anonim válasza:
100%

1.A zsepi se rossz öltlet de többet értek el azzal ha alá raksz egy türcsit ami olyan lehet,viszont azt is tudnod kell hogy nem mindenki vérzik be az első együttlétnél.

2.szerintem a lifestylisttal többre mész.

3.Nem a méret a lényeg csak légy óvatos és akármennyire is gyorsabban akarod ha azt mondja állj akkor lassíts mert ha fáj neki akkor nem fog bejönni neki majd az első együttlétetek.

4.nem kell bejelenteni de mivel az első dologról van szó szólj neki hogy most kicsit pihenjetek ...aztán kezdődhet megint. :D

5.mindenkinél máshogy van. ezt beszéljétek meg hogy akarja e mégde ne erőltesd!viszont jó lesz ha kényezteted kicsit hogy ellazuljon és ne feszengjen ez miatt.

sok sikert!

2010. máj. 30. 20:19
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

1.Ártani nem árt,ha van ott zsepi

2.a durex love nem csak egy fajta?nah midnegy sztem az a jobb,mi eddig azt használtunk,nem volt még gond.

3.lehet h egy picit nagy lesz elsőre,mindeképpen tágítsd ki előtte,mondjuk 2ujjal ujjazd,h ne legyen gond, és amire még sztem figyelj,h ne akard feltétlenül tövig berakni,mert az lehet h fájni fog a bnődnek.

4.sztem szólhatsz neki előtte,nekem is mondta a barátom h mindjárt elmegy,de am sztem majd lehet rajtad látni.

5.erre azt tudom mondani,h minden lánynak máshogy van,legjobb ha megkérdezed tőle:)

am még amit én tudok ajánlani elsőre,h ha misszionáriusban nem sikerül,próbáljátok lovaglóban,mert ott a lány irányít,én is úgy vesztettem el és nagyon jó volt:)

sok sikert!

2010. máj. 30. 20:20
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

1. Az első aktusnál ne törődjetek már azzal hogy olyan lesz. van mosógép víz meg szappan. Majd elmentek utána lezuhanyozni.

2. A love-ot ajánlom... az ultra az vékonyabb. Talán jobban fogod a durexel bírni.

3. Jól nyald ki, de most komolyan. Legyen nedves mint a niagara, és max az első újjperced dugd be neki. Tovább ne!

4. Nem kell szólni, látni - érezni fogja fogja rajtad. Nem gáz az első együttléteknél. Friss kapcsolatokba is megesik. Majd húzod a másik gumit és akkor tovább..

5. Olyankor ha érzed hogy kész vagy a második menetre akkor elkezded csókolgatni , izgatni és hidd el már rakja is szét a lábát.

Remélem segíthettem ÜDV23F

2010. máj. 30. 20:22
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Az első szeretkezés még elég friss élmény számomra, a hétvégén volt, szóval tudok mondani egy-két dolgot :)

1. A törölköző tényleg egyszerűbb, de ahogy azt előttem is írták, nem kell annyira foglalkozni ezzel az elsőnél. Nálunk sem volt törcsi meg zsepi, de én szerencsére nem is véreztem.

2. Mi durexet használtunk, nem volt vele semmi baj.

3. Izgasd fel kellően, hogy jó nedves legyen és ne kapkodd el a behatolást, fájni fog neki ha túl gyorsan csinálod. Az én barátom nagyon óvatos volt és lassú, de még így is megkértem hogy egy picit lassabban. Előtte mindenképpen biztosítsd arról, hogy ha fáj neki akkor nem erőlteted.

4. Ha gondolod szólhatsz neki ha érzed hogy mindjárt elélvezel, de nem muszáj, minden bizonnyal ő is érezni fogja.

5. Ez lányfüggő. Az első behatolásnál az én barátom is nagyon hamar elélvezett. Pihentünk egy kicsit, aztán megkérdezte hogy folytassuk-e, én folytatni szerettem volna, szóval nem volt gond.

A lényeg hogy legyél vele nagyon óvatos és figyelj oda rá é először tényleg csak lassan! Nem hinném hogy gond lesz :)

2010. máj. 30. 21:10
 8/11 anonim ***** válasza:

nekünk a durex love elszakadt, meg a mentolos durex se volt jó, mert kimart.

a lifestyle jó.

2010. máj. 30. 21:44
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

1. ha nagyon akarjátok lehet zsepi, sztem a türcsis megoldás fura... nem tudom, mit szóltam volna, ha a barátom alámnyom egy türcsit, mondván, hogy biztos vérezni fogok... kicsit véreztem is, de nem lett olyan az ágynemű (asszem:D)

2. szerintem mindkettő jó, ezeket szoktuk mi is használni, eddig nem volt gond

3. igen, minél hosszabb előjáték segít, szerintem kérdezd meg tőle ujjazás közben, hogy így nem fáj-e neki (2 ujjnál mondjuk)

4. nekem fura lenne, ha a barátom bejelentené... de tedd egyértelművé legalább, hogy mikor vagy túl rajta (lehet, hogy csak én vagyok suta, de néha megkérdeztem tőle, hogy vége van-e, mert lassított, és nem tudtam, hogy azért-e)

5. nekem pl az első fájt, pedig óvatos volt a barátom, de nemhogy második menet nem volt, hanem kértem, hogy hagyjuk abba, szóval szerintem (főleg, hogy elég nagy neked) elég lesz neki egy is.

remélem jól alakul és jó élmény lesz mindkettőtöknek:) hajrá

2010. máj. 30. 21:55
 10/11 anonim válasza:

1. pár zsepi mindig jóljön, ha más nem orrotfújni :D

2. lifestyle-t ajánlom, de haveromék meg a durexet

rako-t semmiféleképpensem

3. elötte jól izgasd fel hogy benedvesedjen, majd jöhet az 1 ujj majd 2 ujj, jah és misszionáliusban kezdjétek, mert nálunk pl ha baránőm van felül be sem megy :\ de utána válthattok

4. mint elöttem írták a válaszadók, lassíts le kicsit

és ha végképp nembírod vedd ki, 4-5 másodperc és mehet vissza

szólni szólhatsz, de úgyis észreveszi :D

5. változó, simogasd és ha megint nedves mehet :)

2010. máj. 31. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!