Első szeretkezéssel kapcsolatban lenne pár kérdésem!?
Jövő héten lessz az első szexelés a bnőmmel és mind2-en szüzek vagyunk még és ezzel kapcsolatosan lenne pár kérdésem!
1.Mivel gondolom a bnőm fog vérezni így nem ért ha bekészítünk 1-2 zsepit hogy lelegyen törölve kicsit?
2.Vettem 2 fajta gumit is egy durex love-ot meg egy lifestylist ultrát csak nem tudom hogy melyik a jobb?Mert mind2 az extravékony típusú.
3.Nem éppen kicsi a péniszem kb 19 cm hosszú és kb 6 cm vastag így nem leszek neki túl nagy elsőre?Vagy csak kikell tágítanom minnél jobban?
4.Ahogy ismerem magamat nagyon hamar elfogok élvezni csak nem tudom hogy ilyenkor ha érzem hogy jön az orgazmusom akkor illene szólnom vagy jeleznem előtte bnőmnek ha tudok vagy nem kell az ilyet bejelenteni?
5.Az első aktus után miután a fiú is pihent kicsit a lányok szeretik ha van még aktus a pihenő után vagy elsőre elég nekik egy is?
Légyszives aki ír az válaszoljon mindeggyik kérdésemre és csak komoly válaszokat kérnék!
1.) Nem tudhatod, hogy mennyire fog vérezni. Lehet, hogy egyáltalán nem, lehet, hogy igen. Szerinte teríts alá egy törölközőt.
2.) Nem mindegy melyik gumit húzod fel???
3.) Tágítsd ki, mert amúgy rohadtul fog neki fájni, meg amúgy is azért valamicske előjáték illene...
4.) Ha hamar elsülsz, akkor először vastagabb gumi kellene, nem extravékony... vagy pedig, amikor úgy érzed jön a nagy durr, akkor állj le egy kicsit, szerintem csalódna a csaj ha te két perc alatt végeznél.
5.) Arról, hogy elég-e neki egy, őt kell majd megkérdezned. Amúgy ha fájni fog neki, akkor tuti elég lesz belőled annyi amennyit egyszerre kapott :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!