Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Vannak még olyan emberek akik...

Vannak még olyan emberek akik a házasságig várnak a szeretkezéssel? Körülbelül hányan lehetnek?

Figyelt kérdés
Elsősorban nem érveléseket várok az egyik vagy másik tábor mellett, hanem hogy van-e aki ezt valóban megcsinálta? Természetesen az, ha valakinek pl. 30 éves koráig nem volt komoly kapcsolata, és szűz maradt, az nem számít ebből a szempontból. A számomra most az érdekes az, hogyha valakinek rendes komoly párkapcsolata volt, és összeházasodtak, de a házasság előtt nem szeretkeztek.
2011. máj. 2. 11:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nemfog vele dicsekedni.Nem a házasság előtt félórával döntöttem el az esküvőt,éshát akkor már mirevárjak,Ha cipőt veszekis felpróbálom.Ennek 25-éve.Szerintem nemigen vannak.
2011. máj. 2. 11:36
 2/7 Futurare ***** válasza:
Afrikában van egy pár.
2011. máj. 2. 11:37
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha valaki kérdezi, akkor én is azt mondom.

De igazából, csak nem tudtam még valakit megd'gni

2011. máj. 2. 11:38
 4/7 anonim válasza:
Ismerek két lányt aki várni akar a házasságig a szexel, és egyet aki várt is vele addig. (mellesleg mind3-an testvérek:)) szóval családfüggő a dolog.
2011. máj. 2. 12:59
 5/7 anonim válasza:

Kedves Kerdezo,

Elnezest, hogy ekezetek nelkul irok. 27 eves vagyok.Mi a ferjemmel vartunk az eskuvoig,ami iden januarban volt.Az eskuvo elott masfel evig voltunk egyutt,egyutt is dolgoztunk.Nagyon sokat voltunk egyutt, szinte mindig.A kapcsolat elejen kb.(2 hete voltunk egyutt)kozoltem vele,hogy varni akarok az eskuvoig,amit teljesen megertett.Szerintunk nagyon jo volt varni.Csodalatos erzes volt az oltar fele haladni feher ruhaban feher liliomokkal a kezemben.Szerintem megeri varni, ez egy ertek, barki barmit is mondjon. Ertek,hogy valaki tud varni rad minden korulmenyek kozott. A hazassag idejen is vannak periodusok, amikor nem csinalhatjatok, igy legalabb tudod azt, hogy a kapcsolatotok ezt is kibirja.

2011. máj. 2. 15:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen képzeld volt már!:) Sőt volt olyan, hogy ránéztem egy lányra és megállapítottam, hogy a kis ribi. (elég divatosan nézett ki+szőkére festett hajával már egyből itélkezni kezdtem, de persze rosszul) később a nővel/lánnyal beszélgetni kezdtem (férjnél volt, de ilyen huszonéves) és rájöttem, hogy ez egy nagyon aranyos csaj.:D a férfével vártak a házasságig és m2en nagyon helyesek és szépek főleg így együtt.:) aranyosak, okosak, kedvesek és igen volt előtte barátjuk/barátnőjük és megcsinálták.:) nagyon sok ilyen van csak sajnos nem mindenki ismer ilyen embereket és nem mindenki tud róluk.:) én is szeretnék várni és a barátom is és nem titkoljuk, hogy ez a hozzá állásunk;)
2011. máj. 2. 18:03
 7/7 Horkýže Slíže ***** válasza:
Ha egy ilyen fiuval hozna ossze a sors aki bejelentene hogy az eskuvoig akar varni akkor szerintem ott elkoszonnek tole....jo is igy hogy a baratommal mar gyujtottunk sok tapasztalatot elozo kapcsolatokbol es kiderult meg az elejen hogy passzolunk...
2011. máj. 2. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!