Szerintetek ez baj? (Lent. )
Figyelt kérdés
Én ugy érzem készen állok hogy elveszítsem a szüzességem egy olyas valakivel, akit nagyon szeretek.De csak 12 éves vagyok.Ez baj ? :S2010. okt. 27. 19:13
81/87 anonim válasza:
hát igen! gondolom te is olyan kis hülye csitri vagy, aki azt hiszi hogy midnent tud róla, de közben semmit sem. egyébként meg egyáltalán nem biztos hogy szereted, még nem tudhatod túl fiatal vagy ahhoz hogy tudd hogy szeretsz-e vkit vagy nem. másfél éve járok a barátommal és tudom hogy szeretem, és érzem hogy ő is szeret. várj addig amíg el nem jön a tökéletes pillanat, és ne tervezgess előre.
14/L
82/87 anonim válasza:
ja, sé még annyit, hogy a barátomnak mondtam hogy mikro akarna velem lefeküdni, sé azt modnta rá, hogy majd ha én leszek 16 éves.
83/87 anonim válasza:
az aki 14 évesnél fiatalabbal létesít szexuális kapcsolatot és elmúlt 14 éves,megbüntethetik kiskorú megrontásáért!
87/87 anonim válasza:
Na végül lefeküdtél vele? Eltelt egy pár év!
Megbántad???
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!