Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek ez baj? (Lent. )

Szerintetek ez baj? (Lent. )

Figyelt kérdés
Én ugy érzem készen állok hogy elveszítsem a szüzességem egy olyas valakivel, akit nagyon szeretek.De csak 12 éves vagyok.Ez baj ? :S
2010. okt. 27. 19:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/87 anonim ***** válasza:

Ezeket a képeket a Google dobta ki a 12 years old girl-re. Most komolyan, ti megdugnátok őket?

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. okt. 27. 19:50
 22/87 anonim ***** válasza:
Még melle sincs, a p*náján még szőr sem nő ilyen idős korban. El ne higgyétek már. Kamu!
2010. okt. 27. 19:52
 23/87 A kérdező kommentje:
kamu hát -.- istenem..
2010. okt. 27. 20:17
 24/87 anonim ***** válasza:
89%
Kamu? Gyertek el tavasszal Sajókazára. A buszmegállóban a bokrok mellett állva majd halljátok a tutit. Van, hogy báty a hugijával, csak próbaképpen.
2010. okt. 27. 20:20
 25/87 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy nem elég a petting? Ne röhögtess már:D

Mi a barátommal egy évig tökéletesen elvoltunk csak pettinggel meg orállal.

Egyébként 12 évesen még ki sem fejlődtél rendesen, akármennyire is nagylánynak képzeled magad. Személy szerint még a pettinget is túlzásnak tartom, de akkor már inkább az, mint szex.

De ha lefekszel vele (mert persze mi mondhatunk akármit, úgyis leszarod:D), legalább védekezzetek (ÓVSZERREL!!!!!).

2010. okt. 27. 23:16
 26/87 anonim ***** válasza:

Nőgyógyász szerint a szexuális élet elkezdése 18 éveskorban ideális, mert akkor már mind testileg, mind lelkileg megért a nő az aktusra. Ha ezt nem tartod be nem baj. De igazság szerint Te jelenleg még fejlődésbe vagy testileg és szellemileg is. Szóval, a pettinget támogatom, mert hasznos dolog pl. felkészít az együttlétekre. De a szex még korai.

Más.: már min 10x leírtam, de megint előhozom, hogy én 8 évvel ezelőtt (12 akkor) még élveztem a gyerekkorom és játszottam. Még 14 éves koromban babáztam utoljára. Szerettem játszani, főleg a barátaimmal. És én élveztem is, hogy még gyerek vagyok. Tedd te is ezt. Mert pár évig még nem kéri a világ számon rajtad a döntéseid súllyát. De ami utána van... akkor már felnőtt számba vesznek. És számon kérnek rajtad mindent. Amit csak csinálsz.

Sajnálom, ha untattalak, de azt vettem észre, hogy ma már a legtöbb tizenéves úgy akar kinézni, mint egy felnőtt, és azt akarja csinálni, mint a felnőttek és mikor felnőnek akkor meg sírnak, hogy miért volt olyan kevés és rövid a gyerekkoruk.

Légy boldog! Élvezd az életet, játsz sokat, éld az életed végre a korodhoz méltóan, hogy később ne mond azt: már bánod. Most még nem ciki, ha mászókázol, görkotizol, hintázol vagy ugróiskolázol, vagy ha rohangálsz a szökőkútban. De utána ezekért mindenki ki fog nézni.

Remélem segítettem.

2010. okt. 28. 10:38
 27/87 anonim válasza:
Nekem nőgyógyász az anyukám és ha én 12 évesen ilyet mondok neki falnak is megy...már bocsi...én is fiatalon veszítettem el 14 éves voltam de azért 2 év alatt még sok változáson mehetsz végig...engem is lehet majd osztani hogy 14 évesen elvesztette meg stb... de legalább volt eszem védekezni..és ha ezt te 12 éves fejjel akarod csinálni akkor nagyon vigyázz magadra mert könnyen megsérülhetsz és ezt nem fizikálisan értem most hanem főle szellemileg és lélekromboló lehet hogy amit te olyan nagyon vársz lehet hogy ennyi idősen még nem tudnád annyira értékelni a dolgokat:) és lehet hogy nem is teteszene és késöbb pedig az első rossz benyomás miatt nem akarnád többször vagy csak kényszerből...
2010. okt. 28. 18:55
 28/87 anonim válasza:
90%

Én is 14 voltam,de a mai napig bánom és szégyenlem!Most már értem,hogy a szüzesség mekkora kincs.

25L

2010. okt. 28. 19:02
 29/87 anonim válasza:
12 évesen?! Lelked rajta...de szerintem NE!
2010. okt. 30. 17:31
 30/87 anonim ***** válasza:
Akkor elmondom a frankót. Kis taknyos csitri vagy, de komolyan!!
2010. nov. 2. 08:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!