Szerintetek ez baj? (Lent. )
Mi az, hogy nem elég a petting? Ne röhögtess már:D
Mi a barátommal egy évig tökéletesen elvoltunk csak pettinggel meg orállal.
Egyébként 12 évesen még ki sem fejlődtél rendesen, akármennyire is nagylánynak képzeled magad. Személy szerint még a pettinget is túlzásnak tartom, de akkor már inkább az, mint szex.
De ha lefekszel vele (mert persze mi mondhatunk akármit, úgyis leszarod:D), legalább védekezzetek (ÓVSZERREL!!!!!).
Nőgyógyász szerint a szexuális élet elkezdése 18 éveskorban ideális, mert akkor már mind testileg, mind lelkileg megért a nő az aktusra. Ha ezt nem tartod be nem baj. De igazság szerint Te jelenleg még fejlődésbe vagy testileg és szellemileg is. Szóval, a pettinget támogatom, mert hasznos dolog pl. felkészít az együttlétekre. De a szex még korai.
Más.: már min 10x leírtam, de megint előhozom, hogy én 8 évvel ezelőtt (12 akkor) még élveztem a gyerekkorom és játszottam. Még 14 éves koromban babáztam utoljára. Szerettem játszani, főleg a barátaimmal. És én élveztem is, hogy még gyerek vagyok. Tedd te is ezt. Mert pár évig még nem kéri a világ számon rajtad a döntéseid súllyát. De ami utána van... akkor már felnőtt számba vesznek. És számon kérnek rajtad mindent. Amit csak csinálsz.
Sajnálom, ha untattalak, de azt vettem észre, hogy ma már a legtöbb tizenéves úgy akar kinézni, mint egy felnőtt, és azt akarja csinálni, mint a felnőttek és mikor felnőnek akkor meg sírnak, hogy miért volt olyan kevés és rövid a gyerekkoruk.
Légy boldog! Élvezd az életet, játsz sokat, éld az életed végre a korodhoz méltóan, hogy később ne mond azt: már bánod. Most még nem ciki, ha mászókázol, görkotizol, hintázol vagy ugróiskolázol, vagy ha rohangálsz a szökőkútban. De utána ezekért mindenki ki fog nézni.
Remélem segítettem.
Én is 14 voltam,de a mai napig bánom és szégyenlem!Most már értem,hogy a szüzesség mekkora kincs.
25L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!