Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek ez baj? (Lent. )

Szerintetek ez baj? (Lent. )

Figyelt kérdés
Én ugy érzem készen állok hogy elveszítsem a szüzességem egy olyas valakivel, akit nagyon szeretek.De csak 12 éves vagyok.Ez baj ? :S
2010. okt. 27. 19:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/87 anonim ***** válasza:
89%

Mi van tanárnéni elmagyarázta hogy mi az a szex? :D

Mi az hogy nem elég a petting? Ilyen 12éves taknyoknak bőven elég már ne is haragudj meg érte -.-

De tudod mit a barátod tegye be neked, nem kell semmit sem csinálnotok csak élvezni a pillanatokat :) nem lesz semmi ;)

2010. nov. 2. 20:42
 52/87 anonim ***** válasza:
95%

Elég gáz 12 évesen szexuális életet élni. Feltetted a kérdést, itt, hogy egy ország írja, hogy jajj nee nee!!! Ha tényleg érett lennél a szüleiddel beszélgetnél a szexről nem mindenki más kívülállóval. Rengeteg 18 év feletti is szűz. 12 évesen lényegtelen, hogy mióta vagytok együtt, ne szexelni akarjál hanem tanulni, jutni valahova az életbe! Ha célod az, hogy a fóti úton az egyik bokor mellett már most bérelt helyed legyen, mert ugye nem hiszem, hogy a mostani barátodat fogod csak annyira "kívánni" bár nem tudom ilyen idősen, hogy lehet egyáltalán valakit kívánni, mert nekem az járt az eszembe, hogy a töridogám a legjobb legyen és ne sz*pásból jeleskedjek. Nem egyfajta dicsőség ezzel kitűnni egy közösségből, hogy már nem vagy szűz 12 évesen. Alapból, 12 évesen pettingelést se tartom normálisnak na de kinek mi.

Legyél menő és feküdjetek le 16 évesen legyél terhes (hiába van óvszer, nem 100%-os de te annyira felkészült vagy ugyebár, hogy az lényegtelen mi van akkor ha a termék hibás, kiszakad stb) tegyél fel egy újabb kérdést itt hogy meg szüld a gyerekedet vagy ne aztán sok sikert -.-"

Ne haragudj, de ez szánalmas, lehet lepontozni, de szerintem teljesen jogos minden amit leírtam. :/

2010. nov. 2. 20:47
 53/87 anonim ***** válasza:

Egyébként azt mondják ilyen taknyoknál ez lelkileg nem hat túl jól ;)

utolsó előtti voltam

2010. nov. 2. 20:52
 54/87 anonim ***** válasza:
csináld
2010. nov. 2. 20:54
 55/87 anonim ***** válasza:
nem csak lelkileg én meg a hoszúú voltam :DDD
2010. nov. 2. 21:13
 56/87 anonim ***** válasza:
NEHOGY MEGTEDD! Figyi én 14 vok és tavaly vesztettem el. (A tornatanárral a szertárban.) Igazából én is akartam, mert csak pár év van köztünk és jól is nézett ki, de nagyon megbántam! Később jöttem rá, hogy egy szemét alak, aki kihasználta a helyztet!!! Szerencse, hogy már elmentem gimibe!
2010. nov. 2. 22:51
 57/87 anonim ***** válasza:
veszitsd el te is a tornatanárral
2010. nov. 3. 07:09
 58/87 A kérdező kommentje:
Nő a tornatanárom és kb. 60 éves.
2010. nov. 3. 09:51
 59/87 anonim ***** válasza:
Ne hallgass azokra akik leszólnak, ez a te magánügyed és a párodé, ha jónak látod és fizikailag képes vagy rá, tedd meg. :)
2010. nov. 3. 10:17
 60/87 anonim ***** válasza:
Az egész életed elrontanád, ha ennyire elsieted a szexet! Szőrös már egyáltalán a puncid? Menstruálsz már? Ebben a korban még a csók a maximum ami normális!!!!
2010. nov. 3. 10:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!