Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek ez baj? (Lent. )

Szerintetek ez baj? (Lent. )

Figyelt kérdés
Én ugy érzem készen állok hogy elveszítsem a szüzességem egy olyas valakivel, akit nagyon szeretek.De csak 12 éves vagyok.Ez baj ? :S
2010. okt. 27. 19:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/87 anonim válasza:

TE TISZTA HÜLYE VAGY!!!!!Már,h ne lenne baj????

Én 18/L vagyok,egy hónapja vesztettem el a szüzességemet,egy olyan pasival,akivel 1éve járunk,nagyon jó volt!!!

De vannak olyan barátőim,akik 13-14 éves korukban,és azt mondták,h rohadtul fájt,mert még nem voltak rendesen kifejlődve(az egyik terhes lett,abortusza volt,a szülei kitagadták!!!)

Én csak annyit mondok: NNNEEE TTTEEDDD!!!!!!!!!!!!!!!!!4

2010. nov. 3. 11:10
 62/87 anonim ***** válasza:

ma 11:10

13-14 éves korukban és nagyon fájt..

EZ NEKEM IS FÁJT!!!!!

UGYANIS HA ANNYIRA NAGYLÁNYOKNAK ÉRZIK MAGUKAT,AKKOR NEM KELL PANASZKODNI!!!!

2010. nov. 3. 11:13
 63/87 anonim válasza:
9%

nekem nm lenne gond, beavatlak én a dolgok mélyébe

am ma mindent korán kezdenek, de rem a mélytorok megy

2010. nov. 3. 11:37
 64/87 anonim ***** válasza:
Ne tedd meg, 12évesen igazán még nem lehetsz szerelmes, kiskorú vagy a törvény bünteti, éretlen vagy még ha nagylánynak is érzed magad, testileg lelkileg fejlődnöd kell, várj úgy 17-18 éves korodig, és gondolkozz értelmesen, Ne tedd meg, nagyon megbánnád, ráadásul a szüleid ilyenkor hol vannak? már az hogy tapasztalt barátod van 12 éves kislányként sztem az is gáz
2010. nov. 3. 12:42
 65/87 anonim válasza:
hová fejlődött ez a világ...12 évesen??? ja és amúgy ez nagyon nagy baj inkább ne tedd!!!
2010. nov. 3. 16:27
 66/87 anonim ***** válasza:
pont leszarom h megteszed-e xDD de szerintem inkább anyád vagy apád kérdezd az ilyenekről, ne vadidegeneket.
2010. nov. 3. 16:42
 67/87 anonim válasza:

Nos,végigolvastam az összes komit.

Hát figyelj.12 éves vagyok.És most nyugottan tessék röhögni,tisztelt felnőttek,volt már komoly kapcsolatom.Nagyon szerettem a srácot.Fél évig jártunk.ő 15 én 12...Aztán sokat gondolkodtam...kicsi vagyon én még ehez.Inkább hülyülök a barátnőimmel,nevetek mindenen,mintsemhogy tovább menjen a dolog.ÉLs most azon goldolkodsz,h dehát neked kell a "szex" nekem meg tuti nem kellet...Hajjaj,szoktam masztizni;).De egy sráccal...teljesen más,még ha bele is vagy bolondulva...Nagyon fog fájni,és nem olyan egyszerü,h istenem óvszer...elszakadhat,bénázhattok,és késsz a baba...Várj vele még egy két évet,addig élvezzétek egymás társaságát,és miko még mindig eggyütvagytok,akkor annál nagyobb élmény lesz,hogy "igen,ezt a pillanatot 12 éves korom óta várom."

Ha nem használt volna ez a 6-7 oldal sok nee nee-zése,csináld nyugottan...

amugy,utolsó komi....miért kérdezze az anyukáját,azért van a honlap,hogy olyan kérdéseket tegyen föl,amit otthon nem mer...

2010. nov. 3. 18:02
 68/87 anonim válasza:
egyáltalán mentsruálsz?
2010. nov. 3. 18:19
 69/87 anonim válasza:

figyu én 13 vagyok és az osztályomban történt egy ilyen eset most nyáron az osztálykiránduláson. a fiút javítóba KÜLDTÉK a lányt pedig dobbták a suliból én a barátaimmal hógólyózuntunk tavaly és idén is fogunk és leszarjuk azokat a gyerekeket akik ezt kicikizik

sőt mi az osztálykiránduláskor játékpisztolyt vettünk és azza al játszottunk hangsújozom játszottunk. 12 ÉVES VAGY SZERINTEM MÉG A FELVILÁGOSÍTÓ ÓRÁTOK SEM VOLT MEG szerintem baromi nagy hülyeséget követsz el ha 12 már szexelsz.

2010. nov. 3. 18:32
 70/87 anonim válasza:

jesszus. én 20 évesen vesztettem el, 12 évesen én még azon gondolkodtam, hogy milyen lesz az első csók, az is évek múlva történt meg. nyilván ne tedd meg, ha az eszemre hallgatok, ezt javaslom.

de tudod mit, nem hallgatok az eszemre tedd meg! és utána majd a híradóban láthatjuk, hogy fajtalankodtak egy 12 éves lánnyal. te meg itt fogsz nyivákolni, hogy jaj, de hülye voltam, és jönnek majd a hülye kérdések, hogy "terhes lehetek, ha a hasamra élvez"? meg társaik.

ilyenkor hol vannak a szülők? sex? még érted kéne, hogy menjenek a suliba. a fiú meg elég érett lehet, ha egy 12 éves kislánnyal akar lefeküdni. le is csuknám.

2010. nov. 3. 18:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!