Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek ez baj? (Lent. )

Szerintetek ez baj? (Lent. )

Figyelt kérdés
Én ugy érzem készen állok hogy elveszítsem a szüzességem egy olyas valakivel, akit nagyon szeretek.De csak 12 éves vagyok.Ez baj ? :S
2010. okt. 27. 19:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/87 anonim ***** válasza:

Ne tedd meg, még ha az ujjaddal is érinted a pacákod spermáját akkor is teherbe esel azonnal :D

Ennyi idősen még az óvszer sem véd meg :D

2010. nov. 3. 18:50
 72/87 anonim ***** válasza:

kedves 12évesen voltál komoly kapcsolatom kommentelő, nem röhögök rajtad de oylan nincs hogy 12 éves kis csitriként tudd mi az a komoly kapcsolat és elég érett legyél hozzá még ha úgy is érzed magad, viszont azt tisztelem hogy kiléptél belőle és rájöttél hogy később, 4-5 év múlva foglalkozz ezzel újra addig felesleges,

miért nem lehet megérteni hogy egy 12 éves kislány nagyon gyerek, egy kiskorú, kettő talán már elkezdett serdülni de lehet még nem, de általában elöl deszka hátul léc, lehet még nem is menstruál, hagy ne soroljam még, tessék barbizni és azzal foglalkozni ami fontos egy gyereknek, nem kell elsietni a felnőtté válást attól hogy valaki 12 évesen már nem szűz és egy két éven belül kis kiélt ribi lesz attól nem lesz felnőtt!

2010. nov. 3. 18:54
 73/87 anonim ***** válasza:
Most volt a hiradóba hogy 10 évesen szült egy lány,szerintem akkor 12 évesen már lekéstél rólla..
2010. nov. 3. 18:54
 74/87 anonim ***** válasza:
18:54 bocsi elírtam volt már, nem voltál
2010. nov. 3. 18:56
 75/87 anonim ***** válasza:

ne tépjük a szánkat :D

csinál amit csinál anyukád biztosan örülni fog az unokájának KISlányka :D

2010. nov. 3. 20:03
 76/87 anonim ***** válasza:

Olvastam egy komit amibe azt irta egy csaj hogy ő a tronatanáral vesztette el.. nos már bocsi hogy ilyet kel irnom de segghülye..... egy olyannal lefeküdni akit nem is szeret valójában.. !!! pfff na sztem ez nagyobb szánalom.

De azért télleg ne tedd meg... am ha észrevennéd 99 % -ba azt irják hogy ne tedd meg?? szted rosszat akarnak??

Az a 1% meg anyira hülyének néz téged hogy inkább azt mondja : csinálja ha enyire hülye-..,...

persze a te életed ugy baszod el ahogy akarod... és egyszer élünk....ugy éld hogy az életed végén ne bánj meg semmit

2010. nov. 3. 21:08
 77/87 anonim ***** válasza:

1. Az utcán sétál és valaki megkéri mondja meg mennyi a pontos idö,mit tesz

ön?

a: Segitségért kiabálok. De titkon módfelett örülök,

hogy megtetszettem ennek az embernek.

b: Kétrét görnyedek, mintha leejtettem volna valamit.

Mikor lehajol hogy segitsen megkeresni állon rúgom és elveszem a pénzét.

c: Vissza kérdezek: Miért ön nem tudja?

d: Futásnak eredek, ha szerencsém van nem üt el semmi.

2010. nov. 3. 21:31
 78/87 anonim ***** válasza:
88%

Én 12 évesen még a fiúkat vertem, eszembe sem jutott, hogy egyáltalán lefeküdjek velük. Most 22 vagyok, kb. egy éve vesztettem el a szüzességemet azzal, akit a világon a legjobban szerettem és szeretek most is, még ha szakítottunk is. 12 évesen elég valószínűtlen, hogy készen állsz rá. Össze vagy ilyenkor zavarodva, a pubertás küszöbén állsz, mikor is rád szakad a világ, felborul a hormonháztartásod és felfedezed, hog van másik nem is, akiket nem csak ütni lehet. Mindezek még nem jelentik azt, hogy a szexre is készen állsz. Természetes, hogy kíváncsi vagy, de gondolkozz el a dolgon. Megéri errontani az életedet egy gyerekszerelem miatt? Megéri, hogy fájjon életed végéig? Esetleg olyan kárt okozzon lelkileg, amit sosem bírsz feldolgozni?

Mint említettem, nem rég szakítottunk a barátommal, majd bele pusztultam annyira fájt, de 10 évvel vagyok idősebb, így reálisabban tudok gondolkodni és képes vagyok túllépni a dolgon. De te vajon képes lennél-e rá, ha a pokol feltárulna előtted?

2010. nov. 4. 00:42
 80/87 anonim ***** válasza:
Én is 12 vtam és nagyon fájt. NE feküdj le vele még! Igaz, hogy mi együtt maradtunk, de ez a ti esetetekben egyáltalán nem biztos! Kérlek várj még!
2010. nov. 4. 22:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!