A mai világba már xarnak a törvényre,magasról leszarják,mivel a lány is akarja meg persze úgysem tudodik ki,amúgy is ha betartanák az emberek a törvényeket itt nagy változások lennének,és ugyan mi értelme lenne? hisz a testi vágyak fontosabbak mint a xar törvények,itt jön rá még persze szerelmes is csóri lány,igy hát cselekedni kell..
2010. nov. 2. 11:11
43/87 anonim válasza:
Szia én is 12 vok vagyis már 13 fiu és én is nagyon kivánom már ezellen nem tok semmit tenni de télleg büntetendő 14 év alatti csajt megbszni de azért hogy hivnak? debreceni vagy?
2010. nov. 2. 14:45
44/87 anonim válasza:
Hány éves a pasid és szoktad magad ujjazni?
2010. nov. 2. 14:52
45/87 anonim válasza:
Szia!
Én 13 éves vagyok...Én is nagyon kivánnám de sajnos igazat kell hogy adjak a fent lertaknak.Nekem van egy nagy tesóm akivelbármit megbeszélhetek és tanácsot ad...ÉS kicsit gondolkodj már... olvass kicsit a komentekbe,ha észrevennéd mindenki azt mondja hogy legalább 14-15 ig várj!De hát ha nem hiszel ebbek a csomó embernek.Te életed ugy rontod el ahogy akarod...Csak meg fogod bánni nagyon. Meg gondolkodj már.. egy 12-éves lányba télleg nem sok vonzó van... Mer télleg valameiknek nagyon szép az arca de ennyi.... Öszesen 1 embert ismerek aki 14-és "termetes" ( aki érti,az érti aki nem az igy járt ) Meg am is hány éves a barátod???? Kétlem h vmi gyakorlott lenne....CSAK NAGYPOFÁJU
2010. nov. 2. 15:00
46/87 anonim válasza:
a barátod annyi idős mint te? ha igen akkor szerintem még meg sem nőtt normálisan a dákója és nem ajánlom hogy lefeküdj 12 évesen elöbb orál meg petting jó? :D
2010. nov. 2. 16:01
47/87 anonim válasza:
ha 14 év alatt van a barátod akkor az jó talán mivel nem veszik annyira szigoruan a dugást mintha 18 és az felett lenne,mert azt már komolyabban vennék..de igy talán nem is büntetendö 14 év alatt..passz
2010. nov. 2. 16:08
48/87 anonim válasza:
szia! semmi képp NE!!
nem akarok beleszólni de nagyon nagyon nagyon fiatal vagy még.. oké hogy kívánod, de nem lesz jó.. ilyen fiatalon még lélekben nem vagy rá érett.. testileg lehet hogy igen, mert vannak korán érő típusok de szerintem mindenképp várj még vele minimum(!) 2 évet! és akkor még keveset mondtam, mert a 14 se sokkal több.. de ha mégis ugy döntesz hogy lefekszel vele, akkor védekezz! mindenképp!
sok szerencsét és egy jó döntést kívánok!
2010. nov. 2. 19:17
49/87 anonim válasza:
ohhhh fuck..
2010. nov. 2. 19:28
50/87 anonim válasza:
13 éves vagyok lány..:D ne feküdj le vele! mikor majd gyereked lesz azt akarod hogy megkérdezi a gyereked mikor már ott van hogy anyu te mikor vesztetted el a szüzességed és kivel?! és akkor mondod 12 voltam és már a nevére se emlékszem b*sztunk egyet és kész... ez hülyeség... és tökre nem vagy rá készen...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!