Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek ez baj? (Lent. )

Szerintetek ez baj? (Lent. )

Figyelt kérdés
Én ugy érzem készen állok hogy elveszítsem a szüzességem egy olyas valakivel, akit nagyon szeretek.De csak 12 éves vagyok.Ez baj ? :S
2010. okt. 27. 19:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/87 A kérdező kommentje:
Miért is ?
2010. nov. 2. 08:06
 32/87 anonim válasza:

Szia! Én is 12 vagyok, és még eszembe se jutott a szex. Nee tedd meg, nem lesz jó vége. És mi van, ha következménye lesz? A szüleiddel beszéltél már róla? Tudnak a barátodról? Ha nem, feltétlenül mondd el nekik.

am. hol laksz melyik városban és hova jársz suliba? csak mert hallottam már egy hozzád hasonló csajról.

2010. nov. 2. 08:46
 33/87 anonim ***** válasza:
ez elég nagy baj,szerintem a tanárbácsidnak kellene elvennie,vagy már elkellett volna venni,már késö..
2010. nov. 2. 08:50
 34/87 A kérdező kommentje:

asidorci

Azért nem jutott még eszedbe a szex mert nincs olyan fiú akit nagyon szeretsz.

2010. nov. 2. 09:51
 35/87 anonim ***** válasza:

ma 09:51

Látom csak úgy villámlanak a szenvedélyek benned..

2010. nov. 2. 09:54
 36/87 anonim válasza:

Szia!

látom mindenki a korod miatt van kiakadva. szerintem is egy kicsit fiatal vagy még ehhez, de ez a te döntésed, és ne engedd, hogy mások mondják meg, hogy mit tehehetsz, és mit nem.

Vannak korán érő lányok, akik esetleg már 8-10 éves korukban menstruálnak, és 12 éves korukra úgy éznek ki mint egy 16 éves csajszi. Persze ez nem azt jelenti, hogy lelkileg, és szellemileg is 16 éves szinten áll.

Ja és egy kérdés: Hány éves a barátod?

2010. nov. 2. 10:31
 37/87 anonim ***** válasza:

"látom mindenki a korod miatt van kiakadva. szerintem is egy kicsit fiatal vagy még ehhez, de ez a te döntésed, és ne engedd, hogy mások mondják meg, hogy mit tehehetsz, és mit nem. "

Mondod ezt egy 12 éves gyereknek. Az eszem megáll. A szülei se mondjanak meg neki semmit, mi?

Aztán abba se szóljanak majd bele, hogy mit csinál a gyerekével ha teherbe esik, ugye?

2010. nov. 2. 10:36
 38/87 A kérdező kommentje:
Miért esnék teherbe ? Óvszer.Istenem.
2010. nov. 2. 10:43
 39/87 anonim ***** válasza:
Tedd meg amig meg nem öregszel!
2010. nov. 2. 10:45
 40/87 anonim ***** válasza:

Ejj de okos vagy kislány.

Amúgy elgondolkodhatnál rajta, hogy nem véletlen büntetendő, ha vki 14 évnél fiatalabb GYEREKKEL létesít szexuális kapcsolatot.

2010. nov. 2. 10:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!