Szerintetek ez baj? (Lent. )
Figyelt kérdés
Én ugy érzem készen állok hogy elveszítsem a szüzességem egy olyas valakivel, akit nagyon szeretek.De csak 12 éves vagyok.Ez baj ? :S2010. okt. 27. 19:13
11/87 A kérdező kommentje:
De nekem nem elég a petting :(
2010. okt. 27. 19:24
12/87 anonim válasza:
Most akkor mit akarsz? Hogy mindenki azt mondja, h "perszeee, 12 évesen a legjobb, ha szexelsz!" vagy hogy elmondjuk az őszintét?! NE feküdj le vele! Gyerek vagy, bármennyire is le akarsz vele feküdni. Nem élveznéd úgy, mint pl. egy 16 éves, vagy inkább mint egy felnőtt nő: lelkileg éretlen vagy még hozzá, hidd el! (Nem baszogatni akarunk, értsd meg!)
13/87 anonim válasza:
10 évvel ezelőtt gáz lett volna. Ma már teljesen normális. Köszönöm tömegmédia.
15/87 A kérdező kommentje:
Nem várom azt.De olyan nehéz ez az egész..:/
2010. okt. 27. 19:30
16/87 anonim válasza:
Na, még egy k#rvával több az országban... Aztán tájékozódj egy kicsit a fogamzásgátlásról, nehogy a köv. kérdésed az legyen, hogy "B&sztam a barátommal, de nem élvezett belém, lehetek terhes?" vagy "Terhes vagyok, de nincs pénz abortuszra és a szüleimnek sem merem elmondani, ha a pasim gyomron rúg, elmegy a gyerek?"
17/87 anonim válasza:
nem tudod felfogni, hogy ha megkefél a pasid, akkor BÜNCSELEKMÉNYT követ el Waze! Majd 10 év múlva talán eljut az agyadig.
18/87 anonim válasza:
"Én ugy érzem készen állok hogy elveszítsem a szüzességem egy olyas valakivel, akit nagyon szeretek"
aha, 12 évesen már határozott érzéseid vannak...hogyne! túl sok érzelemmel teli gyerek nyit mostanában témát ezen az oldalon. szerintem kellene a Mónika show.
19/87 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy 12 évesen ez a fiú lenne a nagy Ő!Addig még lesz száz pasid és ezerszer megbánod,ha ezt megteszed!Annyira gyerek vagy!Neked még nem kéne a szexen gondolkodni!Lehet, hogy ez nem is a te hibád, hanem a szüleid hibája!
Talán elhanyagolnak téged?
Az biztos,hogy ha megteszed,akkor nagy hibát követsz el,mert ezt nem lehet lemosni magadról és eltitkolni mások elől!Egy nagy szégyen lenne az életedben!
Tudnod kell,hogy a szüzesség egy hatalmas kincs,amit nem adunk oda akárkinek!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!