Lányok, megmagyaráznátok nekem ezt az idióta szokásotokat?
Amikor egy lánnyal pl. itt is, elkezdünk levelezgetni, ismerkedni...
Egy hullámhosszon vagyunk, pörög a beszélgetés, több levélváltás is volt már...
Én, a férfi, olykor bedobok egy vonzalomkifejező elszólást, de teljesen korrektül.
Példa: ma a haveromnál pakoltunk szekrényeket, és amikor hazaértem, utána válaszoltam a lánynak a levelére, és belöktem, hogy a mai pakolás után téged is simán felemellek most már. :D
Erre az a reakciója: haha, te engem nem fogsz felemelni. :D
Meg még egy ilyen ártatlan beszólásom volt, amikor az ajkak volt a téma, és mondtam, hogy biztos csókos ajkaid vannak, örülnék, ha látnám is majd őket. Erre: hát sajnálom, de nem mutatok képet róla.
Fő kérdésem: Ha egy sráccal jókat levelezel, és érzed rajta, hogy komoly/megbízható egyén, miért kell ilyen taszító kijelentéseket tenni? Azt hiszitek, ez által majd jobban fogunk küzdeni? Dehogy is. Engem pl. tökre lelombozott ez a két beszólása. Pedig amúgy egy teljesen értelmes lányról van szó, nagyon hasonló értékrenddel, érdeklődéssel.
A beszólásai miatt már nem is írtam neki, de ő sem nekem. :D
Kort és nemet is kérnék.
(Láttál már kisbabát sírni? Néha kideríthetetlen, hogy mi a bánata. Próbálod etetni, de ellöki, nem éhes. Tisztába teszed, úgy is bőg. Ringatod, úgy is bőg. Egy szerető szülő még ezután is türelmesen próbál rájönni, hogy mit tehetne még és nem azt mondja, hogy jó, akkor bőgj tovább. Büfizteti, megmasszírozza a hasát, stb.)
Ha egy férfi meghátrál az első elé gördülő akadályon, az nekem garantáltan nem kell.
#43: Ne haragudj, de egy 20 éves lány nem egy kisbaba. Önálló gondolatai vannak, nagyjából kialakult személyisége. Értem, amit mondani szeretnél, de nem a legjobb példa. Nem arról van szó, hogy nincs bennem jüzdés. Ha értelmeznéd a kérdést, leesett volna, hogy pont azért írtam ki, mert bennem lenne akarat, van is, de ez mindhiába, ha a másikból ez kiveszik, vagy meg sem volt benne. Ez kétoldalú dolog, mármint a kommunikáció fenntartása, nem lehet elvárni csak az egyiktől azt, hogy elvarázsolja a másikat. Legalábbis én így vélem ezt.
#44: teljesen egyetértek ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!