Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmagyaráznátok hogy engem miért nem tud senki se szeretni? L/23
Figyelt kérdés
Tudom hogy nem ismertek. De az igazat fogom írni. Még soha egy pasimat sem bántottam meg, még is elhagytak elég hamar 2-3 hónap után. Pedig kedves, odaadó, megértő tudnék lenni egy párkapcsolatban. Vannak rossz tulajdonságaim is csendesebb vagyok mint egy átlag ember. Ráadásul még szexuális kapcsolatom se volt senkivel.2014. okt. 9. 13:21
1/16 anonim válasza:
Ennyi alapján nem fogjuk megmondani. Ahhoz kéne beszélgetni pár órát.
2/16 anonim válasza:
Szia!Én pont ilyen lányt keresek,ha van kedved írj ram
3/16 anonim válasza:
Túl kevés az infó.. Ebből senki nem fog tudni semmi értelmeset mondani. Miért nem tud szeretni senki ? Szeretető vagy ? Milyennek látod magad ?
4/16 anonim válasza:
Ne sértődj meg a felvetéséemen, de ha 23 vagy, akkor jó esetben 20-30 év közötti párt keresel magadnak ugye? Nos, azt is írtad, hogy nem volt még szexuális kapcsolatod, ráadásul azt is írtad, hogy 2-3 UTÁN hagynak el...
Nem lehet, hogy azért hagynak el, mert nem akarsz velük lefeküdni? Egy 20-30 év közötti férfinek szexuális igényei is vannak! (jó esetben) Ha össze jönnék egy csajjal, és 3 hónap után sem engedne semmilyen szexuális közeledésnek, lehet én is dobbantanék, mert azt hinném, hogy nem működik a kapcsolat..
28/F
5/16 anonim válasza:
a csendesebb tulajdonság nem biztos, hogy hátrány, lehet, hogy a pasijaid pont olyanok voltak akik szerettek vna kicsit több életet a kapcsolatban (nem bulizás orrvérzésig).
7/16 A kérdező kommentje:
Nem arról volt szó hogy nem feküdtem le volna senkivel.
2014. okt. 9. 13:31
8/16 anonim válasza:
Megsúgom, hogy komoly ideig húztad a 2-3 hónapokkal...
9/16 datass válasza:
Ahogy írták előttem páran egyszerűen túl kevés az információ rólad hogy tudjunk tanácsot adni/segíteni...
Magaddal meg vagy elégedve? (kinézet elsősorban)
10/16 anonim válasza:
szia gondolom mar tobb ezer privit kaptal :D de ha van kedved en ismerkedni irj ram en nagyon szeretnek vegre egy ilyen baratnot aki odaado es tud szeretni nem pedig megcsal fuvel faval...19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!