Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit gondoltok egy ilyen lányról?

Mit gondoltok egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés

Ha valakinek ritka nehéz az élete, pokoli és kilátástalan, túl a sokadik depresszión még mindig azt állítja, hogy ő nem lesz öngyilkos, mert nem veszi el magától az esélyt, hogy jobb legyen. Fiatal, 21 éves nő.

Az ilyen ember gyáva, mert nem meri megtenni?

Vagy mit gondoltok?

2014. dec. 27. 17:06
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
2014. dec. 27. 19:47
 62/67 anonim válasza:
Az hülyeség mar hogy ijen gondolkodók nem normális szerintem alj le az ijen abszurd gondolatmenetekel
2014. dec. 31. 02:21
 63/67 anonim ***** válasza:
Nekem máris szimpatikus vagy. Ha gondolod írj. :)
2014. dec. 31. 02:45
 64/67 NewFreeee ***** válasza:

Én azt gondolom erről a lányról, hogy 7 oldalon keresztül siránkozott arról, hogy neki a legsz,rabb az élete a GYK felhasználóinak történetében, de semmi információt nem tudtunk meg róla 7 oldalból, csak azt, hogy 21 éves.. Annak ellenére, hogy többen kértek, legalább egyetlen egy példát, hogy mégis mi az a nagyon sz,r dolog az életében. Nem hiszem hogy oldalakon keresztül kéne tépned a szádat, egy mondattal is el lehet mondani valamit, például hogy januártól nem lesz interneted, vagy hasonló. El tudom képzelni az élettapasztalatodat és a hatalmas anyagi és lelki gondjaidat friss érettségivel 21 évesen (már ha van olyanod, ennyi ésszel kizártnak tartanám)

És nem azért, hogy bántsalak, én csak a véleményemet írom le, elvégre TE kérted. Viszont én ha jobbá szeretném tenni az életemet, akkor tuti, hogy nem GYK-n keresném a megoldást, illetve nem itt kérnék áldást cselekedeteimre.

Most komolyan azt hiszed sz,r az életed? Képzeld, mindenkinek vannak gondjai, persze neeeeem... Nem olyan hatalmasok mint neked. Vagy végülis lehet, csak mi nem sajnáltatjuk magunkat GYK-n. Nézd meg a csöveseket. Azoknak pokoli és kilátástalan az életük, és jópár depresszión túl lehetnek, mégis élnek. De neked még van interneted, így gondolom lakásod is, szóval szerintem hagyjuk az önsajnáltatósdit... Kicsit unalmas már ezen az oldalon, inkább írd ki facebookra, hátha megsajnál egy jó pasi...

Lehet csak egy jó dugás kéne neked.

2014. dec. 31. 03:57
 65/67 anonim ***** válasza:

#63, #64

Felesleges írogatni mert már nem nézi szerintem a kérdést.

Váltottam vele üzenetet és már törölte magát az oldalról.

"Sajnos a felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani (nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!"

2014. dec. 31. 10:15
 66/67 anonim ***** válasza:
Kérdező engem érdekelne hogy veled mi történt ami ennyire súlyos. Kíváncsi lennék a történtekre.
2014. dec. 31. 10:42
 67/67 Noren1989 ***** válasza:
Azt gondolnám, h nem adja fel. a földön nehezebb az élet, mint a halál....Am meg ha csinos, felvidítanám :P
2014. dec. 31. 20:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!