Mit gondoltok egy ilyen lányról?
Figyelt kérdés
Soha az életben nem jön össze neki semmi, hiába dolgozik meg érte, a végén önhibáján kívül összeomlik minden, mégis optimista.
Nem modellszépség, de sokaknak tetszik, mert különleges a kisugárzása, és kedves.
Viszont nagyon sokan utálják és rosszat akarnak neki, nem tudni, miért.
Pozitív vagy ellenszenves?
2014. dec. 18. 22:26
1/10 opened paradise válasza:
Kissé különcnek tűnik,ami számomra pozitív dolog valahol.
2/10 anonim válasza:
olyan nincs hogy mindig más miatt nem sikerül valami az csak kifogás
3/10 anonim válasza:
Valamiért kettős érzés támadt bennem a lánnyal kapcsolatban, nem tudom hová rakni.
4/10 anonim válasza:
Ebből túl sokat nem lehet leszűrni, több konkrét tulajdonságot írj :)
19/f
5/10 anonim válasza:
Inkább ellenszenves, mert olyan nincs, hogy mindig minden az önhibáján kívül nem sikerül és olyan sincs, hogy valakit mindenki minden ok nélkül utál.
7/10 anonim válasza:
ha nagyon sokan utálják, annak biztos van valami oka.
9/10 Mi a hézag,Hapsikám? válasza:
Ambivalens érzelmeim vannak, de nekem inkább ellenszenves (fele billen a merleg) a vége miatt főleg. Persze, az egész világ rosszat akar neki kb... Ilyen nem létezik, hacsaknem egy nagyon rossz ember... Hehe, imádom az ilyet...
Mint szimplán csak barátnak néztem., nem mint csaj, nem vagyok leszbi vagy bi :D
10/10 anonim válasza:
Ne add fel, nem sikerülhet minden. Majd idővel változni fog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!