Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit gondoltok egy ilyen lányról?

Mit gondoltok egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés

Tiszta peches egész életben, szegény folyton (az alap igényeket meg kell gondolni), és akárki kérdi, nem kér semmit karácsonyra, mert hogy neki megvan mindene.

20+

2014. dec. 6. 21:03
 1/6 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján kedvesnek, aranyosnak tudnám elképzelni.
2014. dec. 6. 21:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Visszafogott, bizonytalan, bátortalan, szerény. Nem biztos, hogy ezek jó tulajdonságai az embernek egy bizonyos szint felett.
2014. dec. 6. 21:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Hogy biztos apró dolgokat is tud értékelni.

És ami nagyjából talán biztos, hogy nem a pénzemre hajt.

2014. dec. 6. 21:32
 4/6 anonim ***** válasza:
úgysem szoktam ajándékozni,ideális :) de egyébként meglepően szerény és kedvesnek hat.
2014. dec. 6. 21:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Szimpatikus, hasonló vagyok férfiben, ajándékot sem szoktam kérni semmilyen alkalomra (mert válogatok és úgysem jó amit kapok, inkább megveszem, ha van miből). Amúgy meg nem szeretek ajándékot vásárolni senkinek semmilyen alkalomra, úgyhogy ha az év többi részében sem kérsz semmit, akkor pont jó. :)
2014. dec. 6. 21:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Erős lehet lelkileg, nem hisztizős, gondolom.

És peches?

Fura így egyben az egész, ennyi alapján nem gondolnék semmit, a lányt kéne ismerni magát.

2014. dec. 6. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!