Fiúk, mit gondoltok az ilyen lányról?
Figyelt kérdés
Tetszik egy làny neked, kiderül h ez kölcsönös.Te ugye meglepodsz. :)
Ezutan a lany kisse visszahuzodobb lesz, keruli a szemkontaktust veled, viszont szeret a tarsasagodban lenni, ez erzodik... stb stb
Mit lépsz ilyenkor, ill. mit várnál el a csajtol?,Ha lemondja az elso randit megharagudsz?
kivancsi vagyok a ferfiak gondolkodasara:)
20/l
köszi elore is!
2014. dec. 3. 19:27
1/18 anonim válasza:
Ha lemondja az első randit, akkor lekönyvelem, hogy nem érdeklem és nem keresem többet.
2/18 anonim válasza:
Azt hogy bejövök neki. De ezt egy pillanatra se mutatom hogy sejtem. (Mert mi van ha mégse)
3/18 anonim válasza:
Miért lepődnék meg azon, hogy tetszem a lányoknak? Ez természetes.
4/18 anonim válasza:
Ha megtudom, hogy kölcsönös a szimpátia, akkor elhívom egy randira.
Nem örülnék neki ha lemondaná, de lehet közbe jött valami. Így hát amikor megint találkozok vele kérnék egy következő randit. Ha ezt is lemondja, na akkor már rosszul esne.
Ezután várnám, hogy a lány nyisson.
20/f
5/18 A kérdező kommentje:
azt h meglepodsz arra ertettem,h pl a pasi picit alul ertekelte onmagat, h egy "olyan,dogosebb csajnak" o bejon :)
2014. dec. 3. 19:32
6/18 anonim válasza:
Levetkőznék bugyira és szétdobnám a lábam előtte!
19/F
7/18 J0keer válasza:
az előttem szólok mindent elmondtak amitkell
8/18 anonim válasza:
Nem kell randira hívni, csak úgy valahova, enni-inni, beszélgetni...
9/18 anonim válasza:
# 3 Majd ha ti is olyan izmosak lesztek mint én, megértitek amit mondtam, és nem fogtok így leszavazni.
10/18 anonim válasza:
# 9: A fejed attól ronda marad. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!