Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, mit gondoltok az ilyen...

Fiúk, mit gondoltok az ilyen lányról?

Figyelt kérdés

Tetszik egy làny neked, kiderül h ez kölcsönös.Te ugye meglepodsz. :)

Ezutan a lany kisse visszahuzodobb lesz, keruli a szemkontaktust veled, viszont szeret a tarsasagodban lenni, ez erzodik... stb stb

Mit lépsz ilyenkor, ill. mit várnál el a csajtol?,Ha lemondja az elso randit megharagudsz?

kivancsi vagyok a ferfiak gondolkodasara:)

20/l

köszi elore is!

2014. dec. 3. 19:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
off: engem az érdekelne miért van az nálatok nőknél, hogy szimpatikus voltam a csajnak, párszor találkoztunk, de egyszer csak gondolt egyet, és elkezdett bunkón viselkedni velem, majd benyögte, hogy ő nem ér rá egy kapcsolatra, meg ő inkább van egyedül...
2014. dec. 3. 19:43
 12/18 anonim válasza:

Hát én meg a nők gondolkodására lennék kíváncsi, de nagyon:

"Tetszik egy làny neked, kiderül h ez kölcsönös." Akkor miért is mondja le az első randit? Komolyan nem értem...

2014. dec. 3. 19:46
 13/18 A kérdező kommentje:
#11! :) nalunk noknel az ugy mukodik h fellangolunk addig happy van aztan meg ha a pasi nem tesz vmi olyasmit ami engem allatira megfog akkor tovabb lepunk. :D
2014. dec. 3. 19:47
 14/18 anonim ***** válasza:
#13: ez nem mostani eset, és a lánynak azóta sincs pasija :D és hidd el, nem rajtam múlt :)
2014. dec. 3. 19:49
 15/18 A kérdező kommentje:
adott esetben azert mondtam le az elso randit mert kicsit fura volt a megnyilvanulasa a pasinak, vagy is az erzodott h csak arra megy ki a jatek es pont. na ilyenkor mi van fiuk?? :)
2014. dec. 3. 19:51
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha az első randit lemondja, legyen arra bármilyen kifogás is akkor azt a lányt többet nem keresem.
2014. dec. 3. 20:05
 17/18 anonim ***** válasza:
Szegény pasi
2014. dec. 3. 21:37
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem törődnék a lánnyal.
2014. dec. 4. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!