Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit gondoltok egy ilyen lányról?

Mit gondoltok egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés

Ha valakinek ritka nehéz az élete, pokoli és kilátástalan, túl a sokadik depresszión még mindig azt állítja, hogy ő nem lesz öngyilkos, mert nem veszi el magától az esélyt, hogy jobb legyen. Fiatal, 21 éves nő.

Az ilyen ember gyáva, mert nem meri megtenni?

Vagy mit gondoltok?

2014. dec. 27. 17:06
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
"Olyan mint én"
2014. dec. 27. 17:14
 12/67 anonim ***** válasza:
Mit vársz? Sajnálatot? Ha gondjaid vannak old meg. Minden csak is és kizárólag rajtad múlik. Nincs olyan hogy kilátástalan, olyan hogy pokoli.Ha olyan sz4r lenne ha a helyzeted, nem lenne internet hogy tegyél fel kérdést.
2014. dec. 27. 17:17
 13/67 anonim ***** válasza:

idióta vagy! gyáva az aki megteszi.

ez a lány pedig nagyon is bátor és erős teremtés lehet!!

az öngyilkosság nem más, mint menekülés. gyáva férgek lesznek öngyilkosok.

ez a lány pedig próbálkozik újra és újra és mindig talpra tud állni és ez nagyon becsülendő. így kellene élnie mindenkinek, nem kis szarságok miatt siránkozni meg öngyilkossággal fenyegetőzni.

2014. dec. 27. 17:17
 14/67 anonim ***** válasza:
persze amennyiben ez a lány te vagy, abban az esetben csak egy önsajnáltató kis liba vagy.
2014. dec. 27. 17:18
 15/67 A kérdező kommentje:
12-es nem anyagiakban mérik a probléma mértékét. De mivel ezt sem látod át, nincs értelme, neked magyarázzak.
2014. dec. 27. 17:18
 16/67 anonim ***** válasza:
0%
Megnézném akkor te milyen bősz bátorsággal vetsz véget az életednek. A saját halálomhoz meg jogom van. Egy döntés, lehet vitatkozni arról hogy rossz-e vagy jó-e, de öngyilkossághoz mérhetetlen bátorság kell.
2014. dec. 27. 17:20
 17/67 A kérdező kommentje:

Meghalni könnyű, élni nehéz.

Tudom, mert haltam már meg majdnem az akaratomon kívül.

2014. dec. 27. 17:21
 18/67 anonim ***** válasza:
Akkor elveszteted egy hozzátartozód ? Megkínoztak előtted valakit? Téged? Könyörtelenül lemészárolták a családod? Biztos a holocaust túlélői is sorra lettek öngyilkosok. Ha meg nincsenek anyagi gondjaid akkor te már eleve bőven jobb helyzetben vagy mint az emberiség nagy rész. Ha már csak ugyanannyit buktak mint te, akkor már több van az ő számlájukon. Mondtam már. Unalmas :)
2014. dec. 27. 17:22
 19/67 A kérdező kommentje:

Neked talán igen, kedves utolsó?

Vannak anyagi gondjaim, több is, mint gondolnád. De azok önmagukban még nem váltanak ki lelki gondokat.

2014. dec. 27. 17:24
 20/67 anonim ***** válasza:

Miért is nem alkalmas beszélgetésre, és kerülendő? Pont azért, amit leírt a kérdező.

Nem egyértelmű hogy saját magáról ír-e vagy sem. De sejtem hogy saját magáról. Az ilyen emberek sajnáltatják magukat, vagyis azt éreztetik, hogy neked őt sajnálni kell és közben azt mondják hogy ne sajnáld. Persze csak figyelemre és törődésre vágynak, de miért legyek valakinek az érzelmi zsebkendője, amibe kikönnyezheti magát?

Értem én, hogy rossznak érzi az életét, és kilátástalannak, ezért gyáva mód menekülni akarna belőle a maga kis gyenge akaratával. És azt várja el a társadalom is, és a jó szándék is, hogy le akard beszélni. De én nem fogok győzködni valakit(nem akarom hogy megdögöljön, de nem fogom győzködni) aki egyébként csak a saját maga sajnálatával van elfoglalva?

Sokkal nehezebb sorsú emberek vannak a világon, akik szembe néznek a sorssal és bátran kiáltják átvitt értelemben, hogy őket ez nem győzi le.

Erre van aki csak mert nehéz, egyből feladná? Sőt, igazából fel se akarja, hiszen akkor nem feltűnősködne, és szólítana meg több embert, hogy jó ötlet-e vagy sem. Aki igazán kétségbeesett és borzalmas neki, az nem kérdez és nem kételkedik, hanem úgy teszi meg, hogy biztos legyen a dolga sikerében. ismétlem, hogy nem akarom hogy megdögöljön a kérdező vagy akárki más, csak a gondolataim írom le erről a témáról. És mint életet szerető és az átlagnál sokkal nehezebb sorsú ember mondom, hogy ba szódjon meg, aki csak így fel akarja adni.

Viszont nem akarok azzal se időt tölteni, hogy ilyen embernek simogassam a fejét, hogy majd jobb lesz. Lehet még sokkal rosszabb is.

De akkor mi is van? Fel kel adni, vagy addig küzdeni, amíg van az emberben egy csepp vér is?Szerintem egyértelmű...

2014. dec. 27. 17:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!