Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit gondoltok egy ilyen lányról?

Mit gondoltok egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés

Ha valakinek ritka nehéz az élete, pokoli és kilátástalan, túl a sokadik depresszión még mindig azt állítja, hogy ő nem lesz öngyilkos, mert nem veszi el magától az esélyt, hogy jobb legyen. Fiatal, 21 éves nő.

Az ilyen ember gyáva, mert nem meri megtenni?

Vagy mit gondoltok?

2014. dec. 27. 17:06
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:

50es, lehet, de az is lehet, hogy gondolkodásra készteti hogy lehet nincs is annyira rossz helyzetben, mint hiszi.

Ha valakinek valamilyen körülmények közt el mondom a múlt béli dolgaim egy részéét, általában sajnál.

Volt egy barátnőm, aki sírt miatta vagy fél napig...

De szerintem ezek csak tények a múltból. Igaz sokat segítettek abban hogy olyan legyek amilyen most. Szerintem a világ az emberek többségének egy olyan hely, ahol ha nem képes megerősödni lélekben, akkor felőrli és semmi sem marad belőle. Az azért biztos, hogy nem a médiából kéne a valóságképet össze szedni.

Amúgy úgy általában ne foglalkozom másként a múltammal, mint hogy próbáltam egy időben megbocsájtani azoknak, akik ártottak nekem, ami szerintem sikerült is és már csak sajnálom őket, amiért ilyenek. Viszont amikor egy ilyen kérdést látok, akkor leszek ideges, hogy hogy nem tesz a rossz sorsa ellen valaki, hogy mer menekülni a megoldás helyet...

2014. dec. 27. 18:23
 52/67 anonim ***** válasza:
51-es, a kérdező írja, hogy megpróbál változtatni, idézem "nem veszi el magától az esélyt, hogy jobb legyen". Ez már akaraterőre vall szerintem, nekem az elejétől kezdve nem tűnt úgy, hogy csak magát sajnáltatja. De ahogy te is írod, csak tények a múltból, és én is ezt mondom, azzal kell törődni, ami van és ami még lehet.
2014. dec. 27. 18:28
 53/67 anonim ***** válasza:

52es, abban egyet értünk, hogy előre kell nézni, és hát nem tudom, nekem olyan hogy szerette volna magát sajnáltatni. Ha mégsem, akkor elnézését kérem a kérdezőnek.

De attól még tartom a véleményem, ha nem is konkrétan vele, de úgy általában a témában.

2014. dec. 27. 18:39
 54/67 A kérdező kommentje:
A kérdező elfogadja az elnézést. És átérzi a helyzeted, mert hasonló apja volt.
2014. dec. 27. 18:40
 55/67 anonim válasza:
írd már le nekem mi ez a nagy bajod komolyan, baromira kiváncsi vagyok mi lehet ennyire szar, és majd sztem rákontrázok
2014. dec. 27. 18:41
 56/67 A kérdező kommentje:
Várom a kontrázást, kedves utolsó.
2014. dec. 27. 18:45
 57/67 anonim ***** válasza:

Ha annyira beszélgetni akarsz kérdezőcsaj, akkor írj, aztán meglátszik az irományon, hogy érdemes-e vele foglalkozni.

Ha nem tartozik a sajnáltatós kisugárzású irományok közé, akkor szívesen beszélgetek. Viszont általában az ilyen dolgokon át esett embereké az szokott lenni, mutasd meg, hogy te különb vagy, ha az vagy.

2014. dec. 27. 19:00
 58/67 anonim ***** válasza:

[link]

ÉN NE ÍTÉLJEK?? XD XD

És te mit csinálsz?

Honnan tudod, hogy nekem milyen életem van, hogy miken mentem keresztül, hogy mennyi olvasok? Gratulálok, te nyomi. Álomvilágban élsz. Soha nem volt az életben semmilyen problémád és azok alapján próbálod megítélni az életet meg az érzéseket, amiket az rtl klubbon látsz.

inkább maradj csendben, mert csak nevetségessé teszed magad.

azt sem tudod, hogy ki vagyok, nem tudsz rólam semmit, akkor meg mit ítélkezel és mit osztod itt az észt?

fogalmad nincs az életről.

egésznap ülsz a gyakori előtt meg nézed a tévét. nehogymár te akarj okoskodni.

2014. dec. 27. 19:01
 59/67 anonim ***** válasza:
Engem nem is érdekel ki vagy, és ki kell ábrándítsalak, nem nézek tévét, aztán lépj már tovább. Képes voltál leprint screenelni, aztán paintben kivágni, lementeni majd feltölteni képfeltöltésre hogy ide belinkeld és dominanciád hirdetve várd a megerősítésed? Gratulálok.
2014. dec. 27. 19:11
 60/67 anonim ***** válasza:

Kérdezőcsaj vagy törölve lett, vagy tiltva, de azt hiszem ide tudok írni.

Szerintem jobb neked az utcán is, mint olyannal, akivel nem jó. aztán majd alakul valahogy, vagy össze jöhetsz mással, vagy egyedül, de így gyakorlatilag a saját kis börtönödben vagy.

Ha akarsz írni, akkor töröld a sütiket a böngészőből(ha nem tudod hogy kell, nézz utánna) regisztrálj új felhasználónévvel, és ugyanígy tudsz írni.

2014. dec. 27. 19:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!