Mit gondoltok egy ilyen lányról?
Figyelt kérdés
Ha valakinek ritka nehéz az élete, pokoli és kilátástalan, túl a sokadik depresszión még mindig azt állítja, hogy ő nem lesz öngyilkos, mert nem veszi el magától az esélyt, hogy jobb legyen. Fiatal, 21 éves nő.
Az ilyen ember gyáva, mert nem meri megtenni?
Vagy mit gondoltok?
2014. dec. 27. 17:06
21/67 anonim válasza:
Akkor siránkozz a szar életed miatt, miért kell ezt megosztani? Elve minek teszed fel a kérdést hogy ha csak egy helyes válasz van, mert az reakcióid alapján én hülye lehetek és szánalmas ha már nem sajnállak téged sőt mi több elvakult barom.
22/67 anonim válasza:
Én teljesen átérzem a lány problémáit, mivel hasonló cipőben járok én is. Viszont van egy dolog, ami nekem nagyon sokat segített. Amióta rátaláltam, nem is esek mély depresszióba, bár hullámvölgyek akadnak azért.
23/67 anonim válasza:
20asnál a pont. Bár én még mindig hiszem hogy a saját halálomhoz jogom van.
24/67 A kérdező kommentje:
Akkor kösd fel magad, utolsó mindenkinek jobb lesz.
2014. dec. 27. 17:33
25/67 anonim válasza:
Ha odajutnék, tuti nem itt kérdezősködnék :) És pont leszarnám hogy ki mit gondol rólam, tenném amit tennem kell. Vagy feladnám vagy megoldanám.
26/67 anonim válasza:
Jajj, de sajnállak. Igazából tényleg sajnálnálak, ha nem az a típus lennél akinek csak az a jó amit ő gondol. Ha nem vetted volna érszre aranybogár, azt írtad a kérdésben hogy mit gondolunk. The shyy pedig elmondta hogy mit gondol. Ha ez belegázolt a te kicsi lelkedbe akkor ne tégy fel kérdéseket. Ilyen egyszerű.
27/67 A kérdező kommentje:
Akkor mi a francot keresel még mindig itt?
2014. dec. 27. 17:38
28/67 A kérdező kommentje:
Akkor jó, igazatok van, nincs is problémám, csak sajnáltatom magam.
2014. dec. 27. 17:39
29/67 anonim válasza:
Ahj kijött a fogad fehére is. Már a halálomat kívánom? Köszönöm. Tudod még középiskolába is rászóltunk arra az osztálytársunkra aki anyázott, de te már a halálom kívánod, csak mert elmondtam a véleményem amit te kértél. A emberi morál és az erkölcs meghatározza az életed látom. Mind elvesztetted ezt is biztos :(
30/67 anonim válasza:
Mert felháborít a reakciód :) és hogy megmondjam hogy hülyén viselkedsz. Megértem azt hogy zaklatott vagy de ne a válaszolókon töltsd ki a dühöd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!