Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit szólnátok hozzá? Hagynátok...

Mit szólnátok hozzá? Hagynátok a lányotoknak? Sok választ kérnék.

Figyelt kérdés
A lányom 14 éves, van egy fiú akivel régebb óta ismerik egymást. Én annyira nem ismerem, de rendesnek tűnik. A lányom szeret vele lenni, hazakíséri, és jót hallotam róla csak. Szeretnének járni, nem tudom jó ötlet e. Szerintetek? (Légyszives korral válaszoljatok)

2014. aug. 24. 12:00
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
Kedves Kekesek, közben olyanokat állítottál, hogy csak a ronda lányok nem olyanok, mint írtad, és totál ismeretlenül, alaptalanul állítottál undorító dolgokat a kérdező lányáról (partyszex, kocsikázás, össze-vissza dugás...stb.), holott nem is ez volt a kérdés. Ezek a problémák.
2014. aug. 24. 21:24
 62/62 anonim ***** válasza:
A kérdező lányáról nem állítottam semmit. Csakis általánosságban beszéltem a Gimis lányokról. Sok anyuci hiszi azt a lányáról hogy nagyon rendes. Ezt csak a diáktársak tudják hogy igen vagy nem. Minden szülő kivétel nélkül azt hiszi a lányáról hogy nagyon nagyon rendes. Csak akkor tudnám hogy miért van tömve az abortuszklinika tinilányokkal, meg azt a fene sok drogot kinek adják el, ha senki nem használja. Ki kell nyitni a szemet, körülnézni.
2014. aug. 24. 21:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!