Mit szólnátok hozzá? Hagynátok a lányotoknak? Sok választ kérnék.
14 éves vagyok nekem is van barátom nincsevel semmi gond.
Engedje meg a járást nem lesz semmi baj.
üdv. szerintem engedd had járjanak, 14éves kor az hogy innentől szép lassan elkezdi a tapasztalatgyűjtést a másik nem iránt, minél korában kezdi valoszínűleg annál hamarabb lesz érettebb gondolkodású ezen a téren is. én jo ötletnek tartom, persze bizonyos korlátok közt, szerintem engedd neki de beszélgess vele róla sokat.
ha elkezded tiltani, akkor titokban fogja a hátad mögött csinálni annál jobban, és ha most sikerülne is eltiltani a következő pasi jelöltről már tudni se fogsz csak ha már tart a dolog egy jó ideje. szóval világosítsd fel és engedd neki :) 19/F
A többiek már mondták, hogy igen, én is csak azt tudom mondani. Teljesen abban a korban van. Ráadásul, hogy meg is kérdezte v. kérdezték az mindenképp nagy dolog, szóval tisztességesnek tűnik a lányod. Mondjuk ez a korból is jöhet, mert szerintem egy bizonyos kor után, a szülőnek nem lehet beleszólása.
Én a te helyedben csak egy esetben tiltanám, ha fiú több évvel idősebb lenne. Ugyanis ebben a korban még sok tud lenni a korkülönbség, pár év múlva ez szép lassan növekszik.
22F
úgyis szakítani fognak és csak szenvedés lesz a vége.
tapasztalat.
21l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!