Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit szólnátok hozzá? Hagynátok...

Mit szólnátok hozzá? Hagynátok a lányotoknak? Sok választ kérnék.

Figyelt kérdés
A lányom 14 éves, van egy fiú akivel régebb óta ismerik egymást. Én annyira nem ismerem, de rendesnek tűnik. A lányom szeret vele lenni, hazakíséri, és jót hallotam róla csak. Szeretnének járni, nem tudom jó ötlet e. Szerintetek? (Légyszives korral válaszoljatok)

2014. aug. 24. 12:00
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
22%

14 éves vagyok nekem is van barátom nincsevel semmi gond.

Engedje meg a járást nem lesz semmi baj.

2014. aug. 24. 12:09
 12/62 anonim ***** válasza:
45%

üdv. szerintem engedd had járjanak, 14éves kor az hogy innentől szép lassan elkezdi a tapasztalatgyűjtést a másik nem iránt, minél korában kezdi valoszínűleg annál hamarabb lesz érettebb gondolkodású ezen a téren is. én jo ötletnek tartom, persze bizonyos korlátok közt, szerintem engedd neki de beszélgess vele róla sokat.

ha elkezded tiltani, akkor titokban fogja a hátad mögött csinálni annál jobban, és ha most sikerülne is eltiltani a következő pasi jelöltről már tudni se fogsz csak ha már tart a dolog egy jó ideje. szóval világosítsd fel és engedd neki :) 19/F

2014. aug. 24. 12:10
 13/62 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2014. aug. 24. 12:12
 14/62 anonim ***** válasza:
17%
Persze, mi baj lehetne, legfeljebb terhes lesz. Majd eljárhat olyan bulikba is, ahol partyszexelnek. 14 évesen miért ne.
2014. aug. 24. 12:13
 15/62 A kérdező kommentje:
Nem tudom honnan gondolja hogy ez fog történni, bízom benne hogy nem. Mivel eleve megkérdezték hogy mit szólnék hozzá, és megengedném e:)
2014. aug. 24. 12:21
 16/62 anonim ***** válasza:
71%
A partyszex lehet túlzás, de a többi igaz. Ha nem engeded meg, attól még járni fognak legfeljebb titokban. Az a "rendes gyerek" nemsokára megszúrja a te jól nevelt lányodat, ha nem tömködi már most is. Oktasd ki a fogamzásgátlásról, mást úgysem tehetsz.
2014. aug. 24. 12:30
 17/62 anonim ***** válasza:
59%
Engedném, normális keretek között, de a legfőbb a bizalom, fontos, hogy sokat beszélgessetek. Az én lányom idősebb picit, de mindig egyeztetünk, nincs lapítás meg sunnyogás, bizalmas a kapcsolatunk.
2014. aug. 24. 12:31
 18/62 anonim ***** válasza:
30%
Te csak azt hiszed, a kirakatot megbeszéli veled, mást nem. Ha egy buliban berúgatják és ketten-hárman lekezelik, azt nem fogja megbeszélni veled.
2014. aug. 24. 12:34
 19/62 anonim ***** válasza:
0%

A többiek már mondták, hogy igen, én is csak azt tudom mondani. Teljesen abban a korban van. Ráadásul, hogy meg is kérdezte v. kérdezték az mindenképp nagy dolog, szóval tisztességesnek tűnik a lányod. Mondjuk ez a korból is jöhet, mert szerintem egy bizonyos kor után, a szülőnek nem lehet beleszólása.

Én a te helyedben csak egy esetben tiltanám, ha fiú több évvel idősebb lenne. Ugyanis ebben a korban még sok tud lenni a korkülönbség, pár év múlva ez szép lassan növekszik.

22F

2014. aug. 24. 12:39
 20/62 anonim ***** válasza:

úgyis szakítani fognak és csak szenvedés lesz a vége.

tapasztalat.

21l

2014. aug. 24. 12:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!