Mit szólnátok hozzá? Hagynátok a lányotoknak? Sok választ kérnék.
Figyelt kérdés
A lányom 14 éves, van egy fiú akivel régebb óta ismerik egymást. Én annyira nem ismerem, de rendesnek tűnik. A lányom szeret vele lenni, hazakíséri, és jót hallotam róla csak. Szeretnének járni, nem tudom jó ötlet e. Szerintetek? (Légyszives korral válaszoljatok)2014. aug. 24. 12:00
1/62 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam a jó ötlet nevű kérdésem hogy nem túl fiatal?
Meg ti mit gondolnátok róluk.
Visszafogott lány amúgy:)
2014. aug. 24. 12:02
2/62 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet, most fiatal, pont abban a korban van, hogy ismerkedjen, megtudja mi az a szerelem és az ezzel járó dolgok. :)
19/F
3/62 anonim válasza:
Hát szerintem ez nagyban függ attól is, hogy mit takar konkrétan a "járás". Bizonyos korlátok között szerintem ez teljesen rendben van, csak ezeket nem kell átlépni még egy jó darabig. 24/F
4/62 anonim válasza:
14 evésen inkább tanulni kéne :)
26f
5/62 anonim válasza:
Tiltás ellenére annál jobban fogja csinálni! Én engednném,de talán ebben a korban még az a legjobb,ha a fiú jár át! Ott azért szem elött vannak,és nem történhet baj! 24/F
6/62 anonim válasza:
Ha a akarnak járjanak. Ugyan nekem nincs gyerekem viszontq annyit tudok hogyha nem fogod meg engedni titkolni fogja minden pasi ügyét előlled és ez neked mint anya nem jó.. 20 L
7/62 A kérdező kommentje:
A lányom jeles tanuló.
2014. aug. 24. 12:05
8/62 anonim válasza:
Az én lányom 11 éves. szerintem engedd neki, mert a tiltás semmi jóhoz nem vezet. Nem kirívó dolog ez már az ő korában hidd el. Ha csak jót hallottál a fiúról akkor meg pláne. Amíg normálisnak mondható mederben folynak a dolgok nincs ebben semmi. Mondjuk az én lányom még nem tart itt-hál Istennek- de ennyi idősen nem fogom megtiltani.
9/62 A kérdező kommentje:
És igen, én is úgy gondoltam hogy kisebb korlátok között.
2014. aug. 24. 12:07
10/62 anonim válasza:
Szerintem hagyd őket, ha ennyire rendesnek tünik a fiù. Semmikèppen se ellenezd ezt az egèszet (ha tènyleg komolyan gondolják , ès szeretik egymást ) Ha elenzed teljesen ellened fordulhat a lányod.. 15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!