Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit szólnátok hozzá? Hagynátok...

Mit szólnátok hozzá? Hagynátok a lányotoknak? Sok választ kérnék.

Figyelt kérdés
A lányom 14 éves, van egy fiú akivel régebb óta ismerik egymást. Én annyira nem ismerem, de rendesnek tűnik. A lányom szeret vele lenni, hazakíséri, és jót hallotam róla csak. Szeretnének járni, nem tudom jó ötlet e. Szerintetek? (Légyszives korral válaszoljatok)

2014. aug. 24. 12:00
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
Én nem köpködök, ne indulj ki magadból, mert ez csak onnan szedheted mert még nem láttál. De az, hogy pártolod a fiatalok züllését, és a lányok korai tapasztalat szerzését ez már nyilvánvaló dolgokra mutat rá.
2014. aug. 24. 15:54
 52/62 anonim ***** válasza:
Hogy hívjalak akkor? Én csak kedveskedni akartam. Te is tanárnő vagy? Vagy szoci muki?
2014. aug. 24. 15:54
 53/62 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább luxus társalkodó nő :).
2014. aug. 24. 15:56
 54/62 Bodnár_Dominik válasza:

Kezd nevetségessé válni ami itt folyik, térjünk vissza az eredeti témához mert szerintem közel sem hangzott el itt a lényeg. Szülőkhöz szólt a kérdés, ennek ellenére bátorkodom hozzászólni az én tapasztalataim alapján. Sok embert ismerek a városból, most megyek 9.be az általános alatt 2 suliba jártam, de erős túlzásnak tartom az itt elhangzott teherbeesés, "partyszex" lehetőségét ez nem egy amerikai film egyáltalán nem így működik. Ugyan nem írtál sokat a lányodról, normális csajnak tűnik, hogy megosztja veled, jó a kapcsolatotok és úgy sejtem ő lenne neki az első barátja. Sok olyan lány van aki tényleg egy r*banc, jónéhányat ismerek akinek 13 évesen 5. pasija van, na ez már az elítélendő kategória, de így semmi baj nincs azzal ha jár egy fiúval ráadásul régebb óta ismerik egymást ez egy pozitívum mert ezek a kapcsolatok ennyi idősen 0 ismeretség után a második nap smárolva szoktak történni és 2 hét után anyázva vége is van. Nagy vonalakban ez az egyik kategória, nem tudják minek csak van egy pasijuk mert másnak is akkor miért ne. A másik amibe szerintem a lányod is tartozik pedig a normális lányok, említetted hogy jeles tanuló, tisztelettudó, rendes és mindössze megismert egy srácot akivel jól érzi magát, tud vele beszélni és egészen máshogy ahogy egy lány barátjával és nem kell egyből rosszra gondolni. Ez a felvilágosító dolog szerintem felesleges amit tudnia kell azt tudja bármilyen hihetetlen ez az anyák számára, ha elég érett 14 évesen már megvan a véleménye a dolgokról ezalatt azt értem nem fogja megdugatni magát, de persze ahogy jónak látod ha jól ismered tudni fogod szükséges-e. Összegezve ha tényleg jót hallottál róla akkor semmi baj nincs vele ennyi idősen normális ha ismerkedik.

14/F

2014. aug. 24. 16:58
 55/62 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat.
2014. aug. 24. 18:12
 56/62 anonim ***** válasza:

Alamuszi nyuszi nagyot ugrik. Attól hogy visszafogott, még ki lehet belőle hozni a szexéhes punit! Rosszabb esetben óvszer nélkül. Ez TAPASZTALAT!

Engedd hogy járjon vele, de mindenképp beszélj vele róla. Beszélj vele úgy, mint a barátnőiddel! A legpikánsabb részeket is beszéld meg vele.

25F

2014. aug. 24. 18:18
 57/62 anonim ***** válasza:
Ja és én tapasztalatból beszélek.
2014. aug. 24. 18:18
 58/62 anonim ***** válasza:
Nem értem az idősödő hölgyet, miért rám haragudott meg. Én csak azt írtam la, ami a bulikban megy. A partyszexre én is írtam hogy túlzás, de a diszkóból való kocsikázás nagyon is valós.
2014. aug. 24. 19:05
 59/62 anonim ***** válasza:
Idióta, itt vakerolsz, kamuzol, privátban meg nyalsz, normális vagy?! Lehet édesanyád idősödő hölgy, de köszi, én nem vagyok az, kopj már le!
2014. aug. 24. 19:17
 60/62 anonim ***** válasza:
Nem konkrétan neked írtam, inkább csak rólad beszéltem. De most is engem szidsz, pedig tisztelettudóan beszéltem veled. És a te gyereked nyilván nagyon jól nevelt lány.
2014. aug. 24. 19:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!