Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukák! Mit szólnátok hozzá,...

Anyukák! Mit szólnátok hozzá, ha a 14 éves lányotoknak 40 éves pasija lenne?

Figyelt kérdés
Illetve, ha a 14 éves fiatoknak, aki meleg 40 éves barátja lenne?
2013. márc. 24. 11:41
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
73%
Biztos dobnék egy hátast. Annak ellenére, hogy köztem és a párom között is ennyi a korkülönbség. Csak az a különbség, hogy én nem 14 éves gyerek vagyok, hanem felnőtt nő. Biztos komolyan elbeszélgetnék külön-külön mindkettőjükkel.. Bár a 14 éves lányom 40 éves "pasijával" inkább a férjem..
2013. márc. 24. 11:44
 2/39 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 14 évesen se a fiúnak se a lánynak nem kellene ilyenekkel foglalkozni, még ha foglalkoznak is ne 40 évessel, ha annyira érdekli őket a "szerelem", és stb, akkor azt a korabeliekkel kellene nem 40 évesekkel..
2013. márc. 24. 11:44
 3/39 anonim ***** válasza:
85%
Biztos ki lennék akadva. Beszélnék a gyerekkel, először szép szóval tiltanám, majd durván, de semmiképp sem tudnék ilyenbe beletörődni.
2013. márc. 24. 11:46
 4/39 anonim ***** válasza:
52%
Hát ez fura. Hogy ez nem normális az biztos. Először a gyerkőcöt/gyerkőcöket venném elő. Kiskorúak, sőt 14 évesen nem tudom, hogy lehetnek ennyire tájokozottak, hogy "pasi"juk van. Nos. Jól elbeszélgetnék velük, persze erőszak nélkül, hogy megismerjem az álláspontukat, mit, miért, mikor, hogy, mi lesz.. Aztán meg a 40 éves pasast jelenteném fel.
2013. márc. 24. 11:46
 5/39 anonim ***** válasza:
60%

Lehet, hogy maradi vagyok, de a 14 éves gyerekemnek inkább ne legyen szexuálisan aktív korú fiúbarátja...

Ez nem az az eset, hogy "ki tudja", "lehetséges, hogy", "attól függ"... Túl egyértelműen olyan, ami nekem cseppet sem tetszene.

Mindenképpen elbeszélgetnék minimum a gyerekkel, de a másikkal is, ha hagyná (ha nem, akkor távollétében elítélném és kész). Hihetetlenül príma, már-már a mesékbe illő teljesítményt kellene nyújtania a meghallgatáson ahhoz, hogy egymás közelébe engedjem a kettőt, persze tudom, ez nem ilyen egyszerű, de az ember megteszi, amit tud.

2013. márc. 24. 11:50
 6/39 anonim ***** válasza:
40%
11.46, nem tudom, milyen indokkal jelentenéd fel. A gyanú árnyékán egyik részében volt szó arról, hogy a 17 éves lány jött össze a 43 éves fickóval, ott is háborogtak a szülők, de a rendőrségen megmondták nekik, hogy a rendőrség ilyen ügyekben, ahol a 14-et már betöltötte valaki, nem járhat el.
2013. márc. 24. 11:52
 7/39 anonim ***** válasza:
100%
Én apuka vagyok. Tehát nem hozzám szól a kérdés, de nekem is van lányom. Kizártnak tartom. Egyszerűen azért, mert nem úgy neveltük. És nem is fordult elő vele ez sem 14, sem 15, sem 16 éves korában. Stb.
2013. márc. 24. 11:52
 8/39 anonim ***** válasza:
80%
11:46 mégis miért jelentenéd fel?
2013. márc. 24. 11:53
 9/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem engedném,és elbeszélgetnék vele az biztos.
2013. márc. 24. 11:56
 10/39 anonim ***** válasza:
63%
Nem örülnék és elkapnám a pasit az biztos, egy 14 éves még gyerek, egy 40 éves pedig már egy öregedő ember, mégis mit akar tőle, ez már majdnem megrontás, mert lehet elmúlt 14, de lelkileg még akkor is gyerek.
2013. márc. 24. 11:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!