Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukák! Mit szólnátok hozzá,...

Anyukák! Mit szólnátok hozzá, ha a 14 éves lányotoknak 40 éves pasija lenne?

Figyelt kérdés
Illetve, ha a 14 éves fiatoknak, aki meleg 40 éves barátja lenne?
2013. márc. 24. 11:41
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
28%

40 eves pasi ne erdeklodjon egy 14 eves kislany irant. Eloszor termeszetesen a lanyommal beszelnek, majd ha a ferfi nem hajlando, akkor kenytelen vagyok meghallgatas nelkul elitelni, egyebkent ha elzarkozna a beszelgetes elol, nekem az mar elegge azt mutatna, hogy tenyleg nem erdemes a lanyomra. Akarmilyen rendes, aranyos lenne a pasi, megmondanam neki, hogy gondolkozzon mar el azon, hogy mit tesz, es hogy esetleg legalabb pszichologussal kezeltesse magat, mert nem normalis, hogy kislanyok erdeklik. Ha nem lenne szep szo utan lekopni (100%-osan), akkor figyelmeztetnem, hogy feljelentem, es aztan lepnek. termeszetesen figyelmeztetnem a kozelben lako szuloket, baratokat, ismerosoket, tanarokat, oszalytarsakat, legyenek ovatosak.

Akarhogy is nezzuk, az a ferfi pedofil.

Ha a fiam 14 evesen ugy nez ki, hogy meleg, az meg lehet, hogy valtozhat, lehet, hogy csak tinikori dolog, meg nem tudta rendberakni az erzeseit. A 40 eves pasi nem csak hogy meleg, de pedofil is. Ugyanaz az eljaras kovetkezne, mint a lany eseteben.

Ha kell szobafogsagokkal tiltanam a gyerekeket. Tudom, hogy ezzel megkockaztatnam a mi kapcsolatunk megromlasat a gyerekekkel, de ok meg nem tudnak magukra vigyazni, egy szep nap majd megertik.

2013. márc. 24. 12:01
 12/39 anonim ***** válasza:
34%
A 7-es vagyok. Az biztos, hogy egy ilyen kapcsolatnak sok értelme nincs, viszont az éremnek két oldala is van. Mindenki elővenné a fickót, de azt elfelejtik, hogy a lánynak is bele kellett mennie, tehát nem egy kis szüzecskéről van szó.
2013. márc. 24. 12:02
 13/39 anonim ***** válasza:
33%
Ha fiúról lenne szó, akkor nagy balhét csinálnék. Elég baj a melegség is, de hogy egy annyi idős valaki pakolja a fiamat, az egyenesen hányingerkeltő.
2013. márc. 24. 12:04
 14/39 anonim ***** válasza:
67%

Nem vagytok tisztába a pedofil szó jelentésével. 14 év alattiakkal pedofil, fölöttiekkel nem. feljelenteni csak büncselekményért lehet. Ha ebbe a kapcsolatba erőszakkal bekavarnak a szülők azzal csak közelebb hozzák a párt. A 40 éves pasi lesz az egyetlen akivel a 14 éves lány normálisan tud majd beszélgetni...

Nem ez lenne a cél.

2013. márc. 24. 12:06
 15/39 anonim ***** válasza:
16%
Én az apát szedném elő elsőként a feleség helyett elbeszélgetni vele vajon miért választott a lány pótapát helyette?
2013. márc. 24. 12:07
 16/39 anonim ***** válasza:
25%
i.Nem kell ezt annyira túllihegni. Nekem, mikor 15 voltam 47 éves pasim volt. Tény, hogy szexkapcsolat volt, de nem lett tőle semmi bajom...
2013. márc. 24. 12:24
 17/39 anonim ***** válasza:
75%
első körben elküldeném a faszit melegebb éghajlatra, ha ennyiből nem ért, akkor majd törölgetheti a törött kezével a vérző orrát. (14 !!!)
2013. márc. 24. 12:27
 18/39 A kérdező kommentje:
Amúgy a sztori úgy néz ki, h a kiscsaj már egy éve a palival van szal már 13 évesen, de az anyja mégis hagyja, aki egyébként elvált.
2013. márc. 24. 12:28
 19/39 anonim ***** válasza:
36%
Ha nem te vagy az anyja, kérdező, akkor meg miért érdekel? Ezért nem halad ez az ország sehová, mert mindenki a másikkal van elfoglalva!
2013. márc. 24. 12:30
 20/39 anonim ***** válasza:
36%
Azért 16-os válaszoló sem semmi.
2013. márc. 24. 12:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!