Mit szólnátok hozzá? Hagynátok a lányotoknak? Sok választ kérnék.
Csak gratulálni tudok neked, hülyegyerek, nem elég, hogy neveletlen kis bunkó vagy, még a nem létező eszed is osztod.
Utolsónak meg annyit, mi vagy te, látnok, hogy vakon megállapítod, ki kicsoda, és milyen?
Röhejesek vagytok, agyatok is annyi, hogy lepontozzátok, aki nem tetszik.
Taknyosok, felesleges értelmesen válaszolni nektek, nincs mivel értelmeznetek.
Olyan témába meg minek vauztok, ahol szülőkre kíváncsi a kérdező, nem is értem.
Na meguntam, neveljenek titeket otthon, erre nekem nem jár fizetség.
Ezen besírtam, itt osztja nekem az észt a kisgyerek, priviben meg:
"Cica
Küldesz képet magadról? Kipróbálnám egy jó negyvenessel."
Addig állsz te fél lábon, amikor én a te fajtádra vetemedem...
Kekesek
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 15:37
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Mit szólnátok hozzá? Hagynátok a lányotoknak? Sok választ kérnék.
"Csak gratulálni tudok neked, hülyegyerek, nem elég, hogy neveletlen kis bunkó vagy, még a nem létező eszed is osztod. Utolsónak meg annyit, mi vagy.."
Az üzenet témája: Cica
Az üzenet szövege: Na ne harizz. Küldj képet magadról. Már majdnem 18 vagyok. Szeretném ha egy érettebb nő avatna fel.
Letiltottalak, baromi gyorsan koccolj le rólam, mielőtt tényleg kiosztok két nagy fülest!
Idióta, most is cicázol, remélem, valaki jól nyakon vág párszor, 18 évesen ekkora barom legyen valaki, eszem megáll..
Köpködős kis utolsó, egy nagy büdös nulla vagy, mocskolódj, de ilyen ótvar senkiháziak ne csodálkozzanak, ha a kutyának sem kellenek, muhahahahaha:DD
Na, végleg eluntam az ovit, szopjátok egymás kis kukacát, nekem meg nem kell több privátban nyalás, nem vagyok rátok kíváncsi.
Pápá ovisok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!