Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit szólnátok hozzá? Hagynátok...

Mit szólnátok hozzá? Hagynátok a lányotoknak? Sok választ kérnék.

Figyelt kérdés
A lányom 14 éves, van egy fiú akivel régebb óta ismerik egymást. Én annyira nem ismerem, de rendesnek tűnik. A lányom szeret vele lenni, hazakíséri, és jót hallotam róla csak. Szeretnének járni, nem tudom jó ötlet e. Szerintetek? (Légyszives korral válaszoljatok)

2014. aug. 24. 12:00
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
Szerintem az itt kőméntelő anyukat nagy része az osztály ribizlijébe tartoztak a felfogásunk alapján, tanulás tekintetében meg épp. hogy átcsúsztak. Nekik inkább csak a tapasztalat számít, hogy minél hamarabb behálózzanak egy gazdag bunkót vagy balekot kik mellet villoghatnak vagy jól élhetnek.
2014. aug. 24. 15:30
 42/62 anonim ***** válasza:
kőméntelő = kommentelő
2014. aug. 24. 15:32
 43/62 anonim ***** válasza:

Csak gratulálni tudok neked, hülyegyerek, nem elég, hogy neveletlen kis bunkó vagy, még a nem létező eszed is osztod.

Utolsónak meg annyit, mi vagy te, látnok, hogy vakon megállapítod, ki kicsoda, és milyen?

Röhejesek vagytok, agyatok is annyi, hogy lepontozzátok, aki nem tetszik.

Taknyosok, felesleges értelmesen válaszolni nektek, nincs mivel értelmeznetek.

Olyan témába meg minek vauztok, ahol szülőkre kíváncsi a kérdező, nem is értem.

Na meguntam, neveljenek titeket otthon, erre nekem nem jár fizetség.

2014. aug. 24. 15:35
 44/62 anonim ***** válasza:

Ezen besírtam, itt osztja nekem az észt a kisgyerek, priviben meg:

"Cica

Küldesz képet magadról? Kipróbálnám egy jó negyvenessel."

Addig állsz te fél lábon, amikor én a te fajtádra vetemedem...

2014. aug. 24. 15:37
 45/62 anonim ***** válasza:
Ezt nem is én írtam. Csak kitaláltad.
2014. aug. 24. 15:38
 46/62 anonim ***** válasza:

Kekesek

Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló

Az elküldés időpontja: ma 15:37

Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Mit szólnátok hozzá? Hagynátok a lányotoknak? Sok választ kérnék.

"Csak gratulálni tudok neked, hülyegyerek, nem elég, hogy neveletlen kis bunkó vagy, még a nem létező eszed is osztod. Utolsónak meg annyit, mi vagy.."

Az üzenet témája: Cica

Az üzenet szövege: Na ne harizz. Küldj képet magadról. Már majdnem 18 vagyok. Szeretném ha egy érettebb nő avatna fel.

Letiltottalak, baromi gyorsan koccolj le rólam, mielőtt tényleg kiosztok két nagy fülest!

2014. aug. 24. 15:39
 47/62 anonim ***** válasza:
36%
Ezt is kitaláltad cica. Attól még a lányodat kezelik, hogy engem elmondasz mindennek.
2014. aug. 24. 15:41
 48/62 anonim ***** válasza:
Ne is törődj vele 45-ös. Csak kivénült már szegény, a gyerek elment otthonról, férje nincs otthon, már senkinek sem kell , már nem tud pénz, figyelmet szerezni a bájával, ezért feltűnési viszketegsége van, hátha mégis ráharap valaki és kap egy kis figyelmet.
2014. aug. 24. 15:44
 49/62 anonim ***** válasza:
Ezt a véleményt én NEM osztom. Szerintem most is körbevesznek az idősebb emberek.
2014. aug. 24. 15:47
 50/62 anonim ***** válasza:

Idióta, most is cicázol, remélem, valaki jól nyakon vág párszor, 18 évesen ekkora barom legyen valaki, eszem megáll..

Köpködős kis utolsó, egy nagy büdös nulla vagy, mocskolódj, de ilyen ótvar senkiháziak ne csodálkozzanak, ha a kutyának sem kellenek, muhahahahaha:DD

Na, végleg eluntam az ovit, szopjátok egymás kis kukacát, nekem meg nem kell több privátban nyalás, nem vagyok rátok kíváncsi.

Pápá ovisok.

2014. aug. 24. 15:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!