Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit szólnátok hozzá? Hagynátok...

Mit szólnátok hozzá? Hagynátok a lányotoknak? Sok választ kérnék.

Figyelt kérdés
A lányom 14 éves, van egy fiú akivel régebb óta ismerik egymást. Én annyira nem ismerem, de rendesnek tűnik. A lányom szeret vele lenni, hazakíséri, és jót hallotam róla csak. Szeretnének járni, nem tudom jó ötlet e. Szerintetek? (Légyszives korral válaszoljatok)

2014. aug. 24. 12:00
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 Noblesse Oblige ***** válasza:
66%

Én nagyon boldog lennék, ha ilyen 14 éves lányom lenne!

Ritkán szólnak erről otthon a szülőknek, már csak akkor derül ha valami gond van!

Ez mindenképp azt feltételezi, hogy jó a szülő-gyermek kapcsolat.

Szerintem félteni nem kell. Abban a korban van, hogy erre igénye van neki és van is hozzá partner. Egyszer úgy is el kell kezdenie a tapasztalat gyűjtés.

Viszont a szexuális felvilágosítás is esedékes. Kéne bizalmasan beszélni a párkapcsolat buktatóiról. Felkészíteni arra, mit ronthat el, vagy min dőlhet el, és biztosítani arról, hogy bármi is lesz, mint anya mindig a lánya mellett fog állni.

Amúgy azok a lányok akik időben megkapják a felvilágosítást és itt a rendes felnőtt-a felnőttel beszélgetésben ahol nem titkolnak el semmit, beszélnek a szép és rossz dolgokról is, ott általában kicsit kitolódik a szexuális együttlét is.

Szóval most azzal teszi a legjobbat, ha támogatja és már nőként kezeli. Megadja azt a tudást és tapasztalatot neki amit ön összegyűjtött már.

2014. aug. 24. 12:53
 22/62 anonim ***** válasza:

18-nak, ezt nekem írtad? (17-es vagyok)

Marhaság, azért, mert sok tini ilyen, nem lehet mindre ráhúzni. Az én lányomat nem rántják partyba ketten-hárman, mert nem jár bulikba, és miféle kirakat? Nem kell általánosítani.

2014. aug. 24. 13:02
 23/62 anonim ***** válasza:
0%
Szerinted azokról a lányokról, akik hullarészegen fetrengenek, mit gondolnak a szüleik? Azt hogy ők nem olyanok, meg amúgy is kitűnő tanulók. Nem fognak beszámolni otthon arról, hogy mit műveltek a disco mosdójában, vagy kint az autókban.
2014. aug. 24. 13:22
 24/62 anonim ***** válasza:
0%
A kirakat alatt meg azt értem, hogy felszed egy olyan srácot, akit tudja hogy elfogadtok, hivatalosan vele fog járni, de azt hogy az osztálykiránduláson esetleg hány fiúval bújik ágyba, vagy a koleszban, vagy akárhol, azt nem veled fogja megtárgyalni.
2014. aug. 24. 13:24
 25/62 anonim ***** válasza:
53%
Alapesetben egyetértünk, de te meg azt fogadd el, vannak bőven agyban érettebb, mégis kislányok lányok, későn érő típusok a szexualitásban, ha úgy tetszik. Pont a remek kapcsolatunk miatt tudja, nyugodtan szólhatna, ha pasizna, nem tiltanám, sőt, de egyszerűen nem érdekli még. Egy tiszta lány osztályban érdekes lenne fiúzni a kirándulásokon:D
2014. aug. 24. 14:08
 26/62 anonim ***** válasza:
Megint apróságon akadsz fel, osztályban csak lányok vannak. Ez csak példa volt. Én jobban tudom mert gimibe járok. A legnagyobb ri... cok, úgy játszák a szűzet a szüleik előtt, hogy Oscar díjat érdemelnének.
2014. aug. 24. 14:23
 27/62 anonim ***** válasza:
Jól van, gyerek vagy még, nem tudsz azért mindent. Én is voltam gimis, és láttam ilyet, is olyat is, nem kell magadból kiindulni meg mindenkit egy kalap alá venni.
2014. aug. 24. 14:31
 28/62 anonim ***** válasza:
"Jobban tudom", ezen nevettem egy jót:D
2014. aug. 24. 14:32
 29/62 anonim ***** válasza:
Jobban tudom mint te, én közöttük vagyok minden nap, és eljárok discóba is. Akinek van kocsija, majd minden héten más lányt visz kocsikázni. Érted mire gondolok? Na azok a lányok sem számolnak be minden héten hogy ma az opelos srácot cumizta, tegnap meg a Fiatoson lovagolt, de jövő héten a Renaultossal akar elmenni. Ezekről a lányokról mind azt hiszik otthon, hogy rendesek, nagyon rendesek.
2014. aug. 24. 14:37
 30/62 anonim ***** válasza:
Aha, és ezek alapján mindenki ilyen.. nagyon el vagy te tévedve.
2014. aug. 24. 14:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!