Mit szólnátok hozzá? Hagynátok a lányotoknak? Sok választ kérnék.
Én nagyon boldog lennék, ha ilyen 14 éves lányom lenne!
Ritkán szólnak erről otthon a szülőknek, már csak akkor derül ha valami gond van!
Ez mindenképp azt feltételezi, hogy jó a szülő-gyermek kapcsolat.
Szerintem félteni nem kell. Abban a korban van, hogy erre igénye van neki és van is hozzá partner. Egyszer úgy is el kell kezdenie a tapasztalat gyűjtés.
Viszont a szexuális felvilágosítás is esedékes. Kéne bizalmasan beszélni a párkapcsolat buktatóiról. Felkészíteni arra, mit ronthat el, vagy min dőlhet el, és biztosítani arról, hogy bármi is lesz, mint anya mindig a lánya mellett fog állni.
Amúgy azok a lányok akik időben megkapják a felvilágosítást és itt a rendes felnőtt-a felnőttel beszélgetésben ahol nem titkolnak el semmit, beszélnek a szép és rossz dolgokról is, ott általában kicsit kitolódik a szexuális együttlét is.
Szóval most azzal teszi a legjobbat, ha támogatja és már nőként kezeli. Megadja azt a tudást és tapasztalatot neki amit ön összegyűjtött már.
18-nak, ezt nekem írtad? (17-es vagyok)
Marhaság, azért, mert sok tini ilyen, nem lehet mindre ráhúzni. Az én lányomat nem rántják partyba ketten-hárman, mert nem jár bulikba, és miféle kirakat? Nem kell általánosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!