Mit szólnátok hozzá? Hagynátok a lányotoknak? Sok választ kérnék.
Idióta kisgyerek vagy még. A lányom nagyon csinos, csak a hozzád hasonló hülyegyerekekkel nem tud mit kezdeni, bulikba nem jár, az iskolájába nagyrészt lányok járnak, reméli, az egyetemen talál valami értelmesebb fazont.
Ilyen hozzád hasonlóval szóba sem állna, azt garantálom.
Idősebb vagyok, és? Sokkal jobb életem volt anno, mint neked valaha is lesz.
Barom. Kérsz két nagy pofont?
Egyébként is, itt szülőket kérdeztek, te meg egy kis takonypóc vagy még, mit pattogsz?
Mondom, el vagy tájolva, és az értő olvasás sem erősséged.
Olvass már vissza, mit írtam eddig.. tisztában vagyok vele, milyenek, már a munkám révén is, nem tudsz újat mondani. De ez olyan, mintha azt mondanám, hogy tuti minden férfi félredug. Nagyon sokan igen, sokan meg nem. Pont.
Nem érdekel a sértegetésed, nem sokára 30 leszel, úgy elszáll a fiatalságod, észre sem veszed, aztán hipp-hopp 40 leszel, és rájössz, az csak egy szám, na meg tapasztalat, érettség, de amúgy nem változik sok minden, csak annyi, hogy jön egy fiatal és leugat, mert ő jobban tudja.. hagyjuk.
Tényleg egy h_ülyegyerek vagy, már ne is haragudj! Már nem vagyok tinilány, de fél évtizede sincs még az az idő, amikor utolsó évemet jártam a gimiben, szóval még képben vagyok. Nem, kvára nem ilyen minden szép/csinos lány.
Középiskolás, kirívóan korlátolt gondolkodású kisfiúként nem kellene anyukáknak tanácsokat adni, "észt" osztani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!